Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Radyatör çatlağı

  1. #1
    Ãœye
    Ãœyelik tarihi
    27.Eylül.2016
    Mesajlar
    28

    Radyatör çatlağı

    Abiler bugün zj kasa grancherooke'umu çalıştırdıktan 15 20 dakka radyotör hortumunun bağlandığı yerden su kaçağını farkettim çok ufak bir çatlaklık var sanırım ve biraz buhar da çıktı aracı hemen stop ettirdim.Aracın suyunu kontrol ettiğimde full'e yakındı. Büyük bi problem midir acaba ?

  2. #2
    Üye dumah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    09.Þubat.2017
    Mesajlar
    52
    wurth un radyator sivisi var, onla kapamayi dene istersen bi kerede, benim kafama pek yatmiyo o is, baska bi yerlerde kapatiyomu acaba diye hep aklimda kalmiyo degil. ama secenek sonucta kullanan insanda cok bu arada.

    yeni radyator alacaksanda, uygun fiyatina kanip valeo bi radyator alma. o paraya eski radyatorurunun alt ustunu alip ortasini bakir yapiyorlar bu arada bu da secenek. ben yeni degistirdim wj de, valeodan hic memnun kalmadim, gorunusu bile cok kalitesiz.

  3. #3
    Ãœye
    Ãœyelik tarihi
    27.Eylül.2016
    Mesajlar
    28
    Wurth'un radyatör sıvısını nereden temin edebilirim ?

  4. #4
    Üye Keremuyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    18.Þubat.2016
    Nereden
    Ä°stanbul
    Mesajlar
    136
    en temizi aracı gerçek bir jeep ustasına göster, o sana fikir verir, sonuçta senin göremediğin yerlerden de kaçak olabilir. ayrıca eğer radyatör yaşı 10 seneden fazla ise direk değiştirmek daha iyi bir seçenek olabilir.

  5. #5
    Ãœye
    Ãœyelik tarihi
    27.Eylül.2016
    Mesajlar
    28
    abi aracı alalı 6 ay oldu cok da anlamıyorum acıkcası. henüz düzenli gösterebileceğim bir usta bulamadım şimdilik rastgele jeep servislerine götürüyorum onlarda epeyi fiyat cıkarıyor abi, ve ilk kez böyle birşey oldu su aktığını gördüm onun haricinde hiç su da azalma falan olmadı sımdıye kadar, kaputu actığımda o söylediğim yerdeki catlaktan su ve buhar cıkıyordu

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı DeÄŸiÅŸtirme Yetkiniz Yok
  •