Var orada iyi egzozcular sor bence anlat bu durumu👍 SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Var orada iyi egzozcular sor bence anlat bu durumu SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Aynen abi teşekkür ederim ilgi ve yorumların için yattırdığım zaman paylaşıcam Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
borozancisefa Nickli Üyeden Alıntı Aynen abi teşekkür ederim ilgi ve yorumların için yattırdığım zaman paylaşıcam Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bekliyorum heyecanla! Egzoz candır👍 SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Bekliyorum heyecanla! Egzoz candır👍 SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Birde youtube'a grand cherokee 2.7 diesel straight pipe exhaust yazıp incele sesi SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Birde youtube'a grand cherokee 2.7 diesel straight pipe exhaust yazıp incele sesi SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Aynen videoyu biliyorum az beğenilerde duruyordu bu dediğin sesi güzel bir de düz boru çekilmiş gri var o tam traktör gibi çıkıyor sesi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum Kuralları