Bajaanatolia aslında bu sene transanatolia yarışı yapılamadığı için yerine alternatif olarak düzenlenen bir organizasyondu. www.bajaanatolia.com sitesinden detayları rotaları görebilirsiniz. ilk başta hiç aklımda yok idi bizim gruptan ejder bu konuda tecrübeliydi ve 1 senedir motorsiklet kategorisi için fizik kondüsyon ve tecrübe olarak ciddi emek verdi çalıştı arkasından mert becce nin copilotu olarak hakan isen gidiyordu derken perşembe buluşmalarında dillene dillene her geçen gün bizim ekipten katılım arttı son olarak ben de varım dedim copilotlarım gürcan ve tahsin ile yarışmaya karar verdik. 3 gün 450 km sürecek bu yarış birçoğumuz hatta ejder hariç hepimiz için bir ilk olacaktı. kafamızda soru işaretleri şüpheler var idi ama işin keyifli yanını düşünerek çok da kurcalamadan kaydımızı yaptırdık.
bizden katılanları bir hatırlayalım ....
ejder motor ile tek başına yarışa giriyor....1.sırada
29 numarada tolga yılmaz ve ebru erişti ralli kategorisinde 4x4 xj ile yarışacaklar
30 numarada cenk gürpınar ve tuvana sayar ralli kategorisinde xj ile yarışıyorlar
31 numarada osman abi hüseyin abimizin co pilotu olarak mücadele verecekler rallide...
33 numarada mert becce ile birlikte hakan isen jimny ile rallide gazlayacaklar
48 numarada erman abi kardeşiyle raid kategorisinde yarışacaklar
51 numarada fadıl ve cemal abimiz raid kategorisinde disco 2 ile yarışacaklar
53 numarada ben copilotların gürcan bozkurt ve tahsin kantarcı ile 5.9 umuzlar raid kategorisinde mücadele edeceğiz
55 numarada bülent ateş arkadaşı alper ile mitsubishi l200 ile raid kategorisinde yarışacaklar ...
ralli klasmanında yarışan arkadaşlar araçlarını tıra yükleyip gönderdiler. raid klasmanında yarışan fadıl ben ve bülent ateş geçen hafta çarşamba sabah erkenden copilotlarımızı da alarak yenikapıdan yalovaya sabah erkenden ido ile geçerek yola koyulduk
sabah bursalı dostumuz tamer bilbayın kahvaltı daveti üzerine rotayı bursaya tamerin mekana çevirdik saolsun bize gelmeden çılgın bir kahvaltı sofrası hazırlamış çok mahcup etti....
kendisine tekrardan teşekkürler... bursadan yola çıkıp seydikemere doğru yola devam ettik gece 10 gibi seydikemere vardık hava gece çok soğuktu karnımız da çok actı acık yer bulmakta cok zorlandık son dakika kapatmak üzere olan bir lokantaya girdik bir güzel karnımızı doyurduk moral depoladık...
seydikemerden saklıkente kamp alanında geçtik lakin pek fazla kimse yoktu ertesi gün teknik kontrol vardı o soğukta çadırlarımızı kuurp gece 2 gibi uyku faslına geçtik .
![]()