şimdi öncelikle ilginize teşekkürler.
Aracı ben doktordan stock halde aldım. 1 sene olmadı araçla 10 bin km yapmadım bile. araç 330 binde. (motorun ölmesi için erken gibime geliyor ama olmaz diye bir şey yok) Arazi görme işine gelince dediğim gibi doktordan aldım stock şekilde geçen kışın yılbaşında şanzumanı elimize aldık. geçen kış aracı arazide hırpalayamadık kışın sonuna servisten çıkarabildik. Bu sene kışa girmek üzereyiz. bu senede motor problemi
.(umariz çıkmaz).
şimdi ömer bey motor ölü diyor. levent bey conta,keçe diyor. bizimde tahminimiz keçe olduğu yönündeydi krank keçesi diyorduk. umarız biz haklı çıkarız ömer bey haksız çıkar10 bin tl lik bi masraf daha beni amerikandan soğutur. Ve artık eski japoncu olarak japona dönüş yaparım motordan yana sorun çıkarsa. Ben 84 model suzuki samurai ye 3 sene bindim motor ve şanzumandan hiç sorun yaşamadım. yolun sonu toyota gibi gözüküyor. umarız bizi american v8 den soğutmaz
![]()
başka fikri olan varsa lütfen yazsın bakış açısı çok önemli herkesin fikrini değerlendiriyorum. tedavide şu olabilir bu olabilir böyle dediler diye kontrollü ilerliyoruz.
herkese iyi forumlar.