Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: subaru xv lastik seçimi

Hybrid View

Üye muratdmrblk1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BF dünyanın ve amerikanın en iyi ve en eski lastik üreticilerindendir! Uzun yıllardır da Michelin bünyesinde, A/T sınıfında tartışmasız en iyisi

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    BF almaya karar verdim tavsiyeleriniz üzerine ancak şöyle bir durum var aracımın orj ebatları 225/55/17 ben 245/55/17 almayı planlıyorum yani tabanı büyütmek istiyorum hem hoş görüntü hemde yol tutuşu için bu aracıma yakıt haricinde negati

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Alıntı muratdmrblk1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BF almaya karar verdim tavsiyeleriniz üzerine ancak şöyle bir durum var aracımın orj ebatları 225/55/17 ben 245/55/17 almayı planlıyorum yani tabanı büyütmek istiyorum hem hoş görüntü hemde yol tutuşu için bu aracıma yakıt haricinde negati
    HoÅŸgeldiniz,

Cümle bitmemiş ama anladığım kadarıyla yakıtı arttırmak haricinde sürtme yapabilir, aşağıdaki linkten orjinali ile almayı düşündüğünüz lastiğin çaplarını hesaplatım servise danışmanızı öneririm.

http://www.lastiknet.com/icerik.asp?inf=25

Üye muratdmrblk1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı FuatD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HoÅŸgeldiniz,

Cümle bitmemiş ama anladığım kadarıyla yakıtı arttırmak haricinde sürtme yapabilir, aşağıdaki linkten orjinali ile almayı düşündüğünüz lastiğin çaplarını hesaplatım servise danışmanızı öneririm.

http://www.lastiknet.com/icerik.asp?inf=25
    hoşbulduk evet fark etmedim ne yazık ki eksik kalmış doğru tahmin etmişsiniz yakıt dışında ki negative etkenleri soracaktım aslında 245 sadece rakam eğer aracım müsade ederse 255 265 275 de alabilirim he max. neye müsade ediyorsa onu alacağım esasında, şöyle bir fikride geliyor aklıma esasın yükseltme kiti kullanmak ama konfor ne olur oda önemli. asıl benim için öenmli olan nokta AT nin kar performansı idi arkadaşlar saolsun tecrübeleri ile daha iyi olduğunu söylediler bahsettiğin yeri inceleyeceğim...
    edit: gönderdiğiniz siteyi inceledim orada belirtmişler + veya - max. %2,5 fark olsun demişler bende lastiği şu şekilde ayarladığımda
    yeni lastik : 265/50/17 olarak ayarladğım %2,65 lik bir fark çıkıyor sanırım tolere edilebilir en kötü 255/50/17 yaparım... tabi servisle konuşacağım
    Konu muratdmrblk1903 tarafından (05.Aðustos.2016 Saat 12:42 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.