Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ DİREKSİYON-ALT/ÜST kutu..(Şansız Serüvenler Dizis)

Hybrid View

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    öncelikle bu kadar olumsuz moral bozucu seri problemelere gösterdiğin sabır dirayet ve çözüme ulaşmak için pes etmeyip inatla üzerine gitmeni takdir ediyorum. birçok insan daha o yolun başında aracı satıp kurtulmaya bakardı. büyük geçmiş olsun. ben kendi adıma gereken dersi çıkardım gibi. hafif kaçaklar var kutumda revizyon pek istemiyorum ama sıfır kutu da korkutuyor fiyat olarak. bakalım biraz daha yürüyüp bakacağım çaresine..
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye Excalibur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Istanbul - Izmir
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle bu kadar olumsuz moral bozucu seri problemelere gösterdiğin sabır dirayet ve çözüme ulaşmak için pes etmeyip inatla üzerine gitmeni takdir ediyorum. birçok insan daha o yolun başında aracı satıp kurtulmaya bakardı. büyük geçmiş olsun. ben kendi adıma gereken dersi çıkardım gibi. hafif kaçaklar var kutumda revizyon pek istemiyorum ama sıfır kutu da korkutuyor fiyat olarak. bakalım biraz daha yürüyüp bakacağım çaresine..

SaÄŸol Mert.

Maalesef satip kurtulmak en kolayi tabiiki başka araçlarda başka maceralar olacaktır. Mert üstüne düştükçe sorunlar çıkması zincirleme reaksiyon çok zor . Almak her zaman kolayı, ama karar vermek yurumek ya sabır. ZJ icin gönülden sevgimiz vazgeçirmedi. Fakat o problemli dönemde 1200km ancak gidebilmistim nerdeyse bir yilda.
    denizci & mimar -
    Deniz Ticaret Gazetesi / broker/ yelken eÄŸitim/renovasyon.