Han Solo Nickli Üyeden Alıntı teyp düğmesi falan lazım olan varsa bende yedek parçalık bi teyp var cd kısmı bozuk diğer kısımları parçalanabilir yani Başkan cd kısmı yapılmıyor mu benim teyp durumunu biliyosun orj hale getirmek istiyorum
Kadir Nickli Üyeden Alıntı Başkan cd kısmı yapılmıyor mu benim teyp durumunu biliyosun orj hale getirmek istiyorum anakartı bozuktu zamanında 2 teybin sağlam parçaları ile tek teyp yapmıştım önceki zj de.. ondan kaldı bu
GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı anakartı bozuktu zamanında 2 teybin sağlam parçaları ile tek teyp yapmıştım önceki zj de.. ondan kaldı bu Hımm bakalım ebay falan bulucam temiz bişi
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı teyp düğmesi falan lazım olan varsa bende yedek parçalık bi teyp var cd kısmı bozuk diğer kısımları parçalanabilir yani Başkan bana radyosunun tuneri lazım
FuatD Nickli Üyeden Alıntı Başkan bana radyosunun tuneri lazım Nasil bisey foto varsa at sokup gondereyim SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Nasil bisey foto varsa at sokup gondereyim SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Başkan foto yok, sen radyo kısmında bir şey sökmediysen kalanları komple gönder elektronikçime göstereyim olursa ilgili parçayı alırız.
Forum Kuralları