Alıntı Mirkan Şenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
UyumuÅŸum

Bu mekanı herkes kendininmiş gibi görürse dağılmaz. Söz veriyorum, bana işinin ehli avukat bulun hemen vekalet verip çıkarayım yerimiz hazır. Geriye dönük 5 yıllık da kira alacak yasal faizleri ile, 300bin TL para yapıyor, lift de benden basınçlı yıkama makinaları köpük tankı kompresör de benden. Elektrik su da benden. Çay da benden.
Mangal da benden
Maksat muhabbet olsun Şehir dışından gelecek üyeler için yatacak yer de benden
Ben sizler ile vakit geçirmeyi çooooook isterim.
Mirkan; ağzına yüreğine sağlık.Bu gayretin ziyadesi ile takdire şayan.Aslında tamda gönlümden geçen atölye sevdasını yeniden canlandırdın.Ancak bu heveslerin zamanla azaldığı ilgisizlikten şevklerin kırıldığı defaatle yaşanmış örnekleri de vardır.Yinede bir yerden başlayıp mümkün olduğunca makul çerçevede adına her ne denecekse aidat, bağış vb gibi bir hesap havuzu oluşturulup genel giderlerin sağlanması ve bu düşüncenin devamlılığı ye yaşaması için olmazsa olmaz 1. kuraldır.Böyle bir olgu ile başlanırsa aidatlarını ödeyen insanlar sahiplenme içgüdüsü ile daha fazla gayret gösterir.Bedava olan hiçbir şeyin kıymeti harbiyesi yoktur.Benim naçizane düşüncem bu yöndedir.