Araç bakımlı satan abi her 7.000mil de bakımlarını yapmış. Şuan 179.436Milde o beni geri çekti araçtan, onun haricinde her şeyi ile çok güzel çok diri duruyor. Birde Fiyattan hiçbir şekilde aşağı inmiyor![]()
Araç bakımlı satan abi her 7.000mil de bakımlarını yapmış. Şuan 179.436Milde o beni geri çekti araçtan, onun haricinde her şeyi ile çok güzel çok diri duruyor. Birde Fiyattan hiçbir şekilde aşağı inmiyor![]()
araç bakımlıysa yaptığı mil sorun değil...satan tok & aracına güveniyor......3 gün önce kardeşime 2000 clk 200 kompressor bakıyordum ortalaması 40 civarı ürgüpte 52 ye vardı satılmaz dedim. aracı ilk sahibi görüyor ilanda istdan arayıp 2015 e200 cgi aracını satıp tekrar 12 sene kullandığı aracı 50000 tlye geri aldı ..... işte piyasa dedikleri(0km si üretilmeyen) benim inanmadığım ortamda% 25 fazla fiyata aracın satılması..... senin ne kadar istediğin önemli birde bütçe...... son olarak SABIR BEKLEMECE illaki istediğin bütçene göre bir jeep çıkar......amaaaaaa WJ----ZJ den şaşma başka kasalara bakma bunlara odaklan derim .....not=iyi bir zj 5,2 30,000 tl den az olmaz......(ihtiyaçtan değilse)