1 depo da ben aalbilirim ama haziran gibi kalırsa şimdilik ihtiyaç yok
GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı 1 depo da ben aalbilirim ama haziran gibi kalırsa şimdilik ihtiyaç yok bende diyorum mert nerde kaldı ?
Beatrix Nickli Üyeden Alıntı bende diyorum mert nerde kaldı ? Abi ben onun için istediydim, geç kalıp üzülmesin diye
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Beatrix Nickli Üyeden Alıntı bende diyorum mert nerde kaldı ? GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Abi ben onun için istediydim, geç kalıp üzülmesin diye Simdi demedim ki ya haziran gibi motor alacagim nasilsa bazen benzin deposu olmuyor haxir burda varken gidip almayayim diye dedim... Kaptan led ampulleri yolladin mi bu arada SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı 1 depo da ben aalbilirim ama haziran gibi kalırsa şimdilik ihtiyaç yok mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Beğendim valla birine de ben talip olurum SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Ben diğer arkadaşların ihtiyacı dahilinde, ücreti mukabil, birine talibim In Vino Veritas in Aqua Sanitas Bana cep numaralarınızı iletirseniz teslimatı gerçekleştireyim abilerim
Ferhat Nickli Üyeden Alıntı Bana cep numaralarınızı iletirseniz teslimatı gerçekleştireyim abilerim Ferhat buralardaysan ugrarim sana haftaici 05332823147 nerdesin haftaici sen SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum Kuralları