Valla cok keyifli ergun abi challenge yarislarinda olsun trialde olsun bircok yerde muthis kareler videolar cikacak kesin atesin ustune yellemek icin indirdim guzel korukluyo atesi.
Dikeyde 500 metreye kadar yolu var ancak sivil havacilik yasak koydu max 120 m izin var ki 120 m de cok ciddi mesafe cekim acisi yonunden yeterli yatayda eger sehirici gibi beton engeller yoksa 2 km ye kadar hatta daha fazla gidebiliyor video cekimi 2.7 k havadayken kamerayi asagi yukari oynatabiliyorsun surat olarak sanirim 40 50 km ye cikiyor. Alacakaranliktan once ilk batarya ile uctum ancak kayit dugmesine baamayi unutmusum birde gunwsli hava icin gunes filtresi var ilk onu taktim sonrasinda 2 batarya ile aksam ucarken filtre de ustunde kalinca iyice karartmis. 1 batarya ile max 20 dakika ucuyor. El alisinca kullanimi cok kolay ama video acilar yonlendirme uzaklasma yaklasma icin calismak gerekiyor gozden kaybolup gidiyor insan panikliyor acaba geri donecek mi neticede elektronik alet milyarlar havada kaybolup gider mi diye terliyosun azcik zira ornekleri cok havada kendi kendine uzaklasip geri donmeyen drone var ruzgar.da cok onemli tabi
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi