Alıntı potukcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İlhan abi sanırım dönüp dolaşıp yine bir Datça tatiline denk geldiği sırada bana kısmet olacak bu araç

kafamda deli sorular....
hakan kardeşim herşey nasip kısmet de ben 1996-1997 arası chrysler LHS---Buick Park Avenue---Lincoln Town car dan birisini bulmadan asla satmayı düşünmüyorum yaya kalmak iyi bişi diil.. bir kere yaşadım hiç hoş olmuyor .....malum sitede ilana girdiğinde bilki aradığım binek saltanat kayığını bulmuşumdur..
================================================== =======================================
not=benim kükrettin 5,9 u Bursa birlik oto Ali Osman ustanın referansı ile almış sahibi..bunu tesadüfen tanımadığım 2 farklı kişiden daha duydum benim aracım ile ilgili ALINACAK KAÇIRILMAYACAK 5,9 diye....ama ben bunları bilmeden almıştım tesadüfen bursadan navigator bulmuştum takas filan sohbetinde adam benim 5,9 u tarif etti burda vardı böyle bir araç diye...yani hem referanslı hemde neredeyse sertifikalı 5,9 stock olarak jantları hariç iddialı bir makine. SAYGILI KULLANILMIŞ VEDE SAKLANMIŞ helede 5,2 den sonra ANLATILMAZ YAŞANIR bu başka bişiiiiiii