Yaşasın buldum...
130 160$ felan ödemeniz e gerek yok...
Sadece 39$...

Yukarda yazdığım gibi,

ben 6-7 yıl önce, bu satıcıdan, ebay üstünden bunun karbon fiber gorunuslususünü almıştım...
Hatta kırmızı mavi felanda vardı...
Biryerde de orijinalini bir koli felan görmüştüm. Şimdi ebayyda hiç yok... Olanlar ergun abinin dediği fahiş fiyatlarda...Gıcık

Yanlış hatırlamıyorsam 8$ 10$ 18$ gibi bir fiyatı vardı... Hatta faturası, 1 tane yedek, kullanma kılavuzu felan duruyor bende...
3usd doksan cente sattığı bir fenerden de hediye göndermişti... Fener çin malı malı uyduruk bişey ama 7-8 yıl oldu hala çalışıyor aynı pille... Jesti hoşuma gitmişti... Birşeyler e gıcık olduğum için bu alisverisi paylaşmamıştım galiba öbür sitede...

2-3 yıl önce bir arkadaşa lazım oldu, ebaydan bu satıcıyı bulamamistim, üzülmüştüm... Simdi bulunca çok sevindim. Bana faydası yok artık ama sizlere faydası olsun...
O arkadaşta bana bi ayıp yaptı o an... Ustelememistim... Aramamistim satıcyı daha fazla. Gidip servistenmi ne almıştı bi kamyon para verip... Ne yapayim, doğru düzgün davransaydi bana... Uyduruk bi infrared kumandayla 250lira mi ne parası gitmişti... Inanın üretim maliyeti 1usd dir...

Şimdi sizler için uğraştım, buldum saticiyi. Kendine ebaydan ayrı bir site açmış...
Ürün çok kaliteli arkadaşlar, çindemi yaptırıyor bilmiyorum ama markasiz değil... Üzerinde keylessride diye adamın markası kalıplı...
Kesinlikle tavsiye ederim... Ihtiyaç varsa tereddütsüz alın. Durustte bir satıcı...
(hatırlatayım, zj1 ler için infrared olandır bu... Zj2 ve başka araçlar içinde her anahtar v.s.var adamda, işi bu)
Ama 39$ olmuş... 100lira'nın üstünde fiyatı yani + kargo vardır. Ama küçük bir zarfa geliyor. Kargosu az tutmuştu o zaman...

Ergun abinin anlattığı gibide araca tanitiliyor... Çok basit... Icindende tarifi pilleri çıkıyor zaten...

Web sitesi:
www.keylessride.com

GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi