Tuttum bu fikri start ve kamp alanini belirlemek için en kisa zamanda keşfe gidelim
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tuttum bu fikri start ve kamp alanini belirlemek için en kisa zamanda keşfe gidelim
28 ÅŸubat pazar musaitim.
21,28 ve sonra koca bir hafta sonu kırcaali ardından bende hergun musait olabilirim ama bekar bi adam olarak![]()
Aklima simdi geldi.Kimsenin yaninda yiyecek ve içecek olmasin.Tüm yiyecek ve içecegi kişi sayisina gore hesaplayarak biz getirelim.kimse yanimda alet edevat taşimamiş olur.Sadece ip ve birer adet bicak olsun herkesin yaninda barinak yapabilmek için.
En iyisi bir dahakinde daha erkeksi birsey yaptigimizda sana haber verelim biz Ergün Abi...
Zaten 15 km falanda kosamiyoruz. Birak biz Fadilla izcilik oynayalim...Ayrica zaten ilkögretimde 5-6 sene izciydim
Herkesin fiziki kondisyon durumu değişiklik gösterebileceğinden 2 günlük eğlenceli gibi gözüken program bir anda ilk günün sonunda işkenceye dönüşebilir. Fadıl'ın yapmış olduğu format benim önceden belirttiğim 3. grup orienteering tarzıyla örtüşüyor. Ekip üye sayısı, gıda/sıvı konusu katılacak olanların ortak kararıyla belirlenebilir.
Amacımız burada yön bulma ve barınma olacağından dolayı ekipler kendi aralarında karar verebilir, iplik baltalık bir durum bence şu an pek gerekli değil.
Kim neye ne kadar dayanabilirden ziyade öncelikle benim gibi katılmayı düşünen ve düz yolda bile yön bulamayan özürlülerin doğada nasıl yön bulunur/nasıl barınak yapılır gibi kendimizi geliştirebileceğimiz, eğlenceli eğitim tarzı gibi bir atraksiyon tahminimce daha uygun olabilir.
Nasreddin Hoca'nın fıkrası gibi bilenler bilmeyenlere anlatsın tarzında her ekibe bir tecrübeli insan atanır ve hem eğitim hem gezi hem de eğlence olur.
Bu geziden kazandığımız tecrübelerle de ileride, eğer yapmayı düşünürsek, yeni formatlı geziler planlarız
Bozuk değilse tamir et, ihtiyacın olduğunda çalışmayabilir.
Bir Land Rover Atasözü
evet artık tarihi planlayalım.
ona göre odaklanalım. Sanırım perşembe tam anlamı ile bu konu irdelenecek![]()
Bu akşam ana gündem maddesi bu konu olacaktir bencede...
Son durum nedir?
harikasin abi
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Surviver?
SURVIVOR doÄŸrusu
Türkçe'mizi kullanalım survivor yerine başka bir isim bulalım, taklitlerden sakınalım
Aklıma gelen GEZE-GEN HAYATTA, GEZE-GEN BAKİ vs. vs.
Ecnebice de bir şey olsun diyorsanız da GEZE-GEN ALIVE
Benim aklıma bu survivor başlığı geldi, neden taklit ediyoruz?
Dileyen düşündüğü uygun olan bir sloganı yazsın, beğenilen seçilir. İsim babasına da katkılarından dolayı teşekkür edilir.
Konu Umami tarafından (25.Þubat.2016 Saat 19:29 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
Bozuk değilse tamir et, ihtiyacın olduğunda çalışmayabilir.
Bir Land Rover Atasözü