Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 98 Avrupa ZJ CD Changer sorunsalı ?

Hybrid View

Üye ycankes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Karabük,Sivas
    Alıntı KARADAG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar zj lerin bir çogunda cd li teyp ler mevcuttur.Bazıları ise kasetçalar teyp olarak piyasaya çıkmıştır.Cd changerli araçların teypleri kaset çalar lıdır.Hem cd çalar hemde changer ikisi bir arada ben rastlamadım olması da pek mantıklı değil zaten. teyp lerinizin cd changer ile uyumlu olduğunu kontrol etmek isterseniz teyp arkasında 8 pin soket girişi olması gerkiyor. yoksa teybinize cd changer monte edilemez ve/veya edilmemiştir.Yatour-YT-M07-For-Hyundai-Sonata-Tucson-SantaFe-Accent-kia-optima-8-pin-iPod-iPhone-USB.jpg resimde gözüktüğü gibi.Bu arada benim araçta cd changer mevcut.yeni pioneer teyp almıştım fakat ses kalitesi orinali kadar kaliteli olmadığından ve görsel olarak pek ikna edemediğinden değiştirdim orj. geri taktım track cd dinliyorum.Bu arada benim direksiyonun altında kontrol tuşları mevcut ancak işlem görmüyor???
    Direksiyondaki kontrol tuşları amerikan versiyon 5.2lerde var avrupa versiyonlarda yok. Ki sizin araba galiba 5.9du. 5.9dada amerikan versiyon trde yok üretildi mi onuda bilmiyorum. Bu yüzden çok yardımcı olamadım kusura bakmayın. http://www.geze-gen.com/showthread.p...C4%B1nda-bilgi'da bahsetmiştim müzik sistemlerinden.

Üye KARADAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    BAĞCILAR İSTANBUL
    Alıntı ycankes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Direksiyondaki kontrol tuşları amerikan versiyon 5.2lerde var avrupa versiyonlarda yok. Ki sizin araba galiba 5.9du. 5.9dada amerikan versiyon trde yok üretildi mi onuda bilmiyorum. Bu yüzden çok yardımcı olamadım kusura bakmayın. http://www.geze-gen.com/showthread.p...C4%B1nda-bilgi'da bahsetmiştim müzik sistemlerinden.
    yavuz mesajı yeni okudum yazmayı unuttuğum bir açıklamaya istinaden; aracı yeni aldığımda direksiyon simidi derisinde çizikler mevcuttu kaplatayım dedim 140 tl istediler aynı kalite olmaz abi nihayetinde diye de ayrıca uyardılar.Ben de gittim çıkmacıdan gayet temiz sıfır ayarında bir direksiyon ile benim direksiyonu verdim üste 100 tl ile değiştirdim. Aldığım direksiyonu altında tuşlar mevcut 5.2 nin direksiyonu (bu arada ilk defa görmüştüm tuşlu versiyonunu) teybiniz uyumlu ise tuşlar faliyet gösterir dediler.Soketlerine baktım her ikiside aynı giriş ekstradan bir başka giriş mevcut değildi.Tuşlar işlem yapmadığına göre teyp uyumlu değil herhalde diye kanıksadım olayı durum bundan ibarettir.Yine merakımdan sormak isterim olay tamamen teyp ile alakı ise teybide değiştireyim olsun bitsin...