Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Asvalttaki tek riski konforu nedeniyle adamın uykusunu getirmesi.Bunun dışında zj asfaltta asla yolda bırakmaz.
yıldırım arkadaşım özet muhteşem keyifroad olarak bindiğim için teşhisin çok doğru yumuşak süspansiyon ve ev koltuğu rahatlığında koltukları ile beter rahat bir makine
rahmetli eski bir ustamın sözünü çok dinlemiştim(30 sene önce kuş serilerinin tamircisi yugoslav göçmeniydi) altındaki arabaya ne olursa olsun güvenme 90 a kadar sen 90 dan sonra araba sana hakim olur derdi ben nisanda 2 sene olacak jeep le tanışmam ondan önce yaklaşık her biri 10 yaşında olan 12 tane mercedes-benz değiştirdim bindim onlardada aynı taktiği uyguladım.....efendim arabamda hız lastiği var 3 saat 220 km hızla gitmeye dayanıyormuş diyen arkadaşıma yahu ALLAH yapısı arızalanıyorda kul yapısı hatalarından lastik gümlese 220 km de attığın takla sayısını hesap makinesi ile hesaplarsın demiştim HİÇ BİR ARABAYA GÜVENMEM..... KARŞIDAN GELENİDE HER ZAMAN ACAMİ KABUL ETMEKTE YARAR VAR.....SEN NE OLURSAN OL AYNI YOLLARI PAYLAŞIYORUZ TRAFİK UCUBELERİYLE KAZASIZ GÜNLER.....HEPİMİZE