Toplam 87 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2016 mtv

Hybrid View

Üye musty.skr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı toporomboz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    demekki işini severek yapıyorsun mert kardeşim keşke herkes işini severek yapsa canım memleketimde ....
    İlhan abi selam,
    1 aydır mtv yi düşürmeye çalışıyorum bir türlü olmad.
    Sigortacımdan aldığım evrakla İstanbul / Bostancı'daki vergi dairesine gittim, Ümraniye vergi dairesine gidip fax çekmem gerektiğini yada evragı muglaya yollamam gerektiğini söyledirler. Bende vaktim olmadığı için muameleci bir arkadaşa verdim ama çözemediler fax çekildi iki kere düşüm olmadı söylediklerine göre mugla da ki vergi dairesi memurlarından göz altına alınanlar olmuş
    Benim bildiğim temmuz geçtikten sonra indirim sözkonusu değil
    Plakamın 48 oluşu biraz yordu beni

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    Alıntı musty.skr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlhan abi selam,
    1 aydır mtv yi düşürmeye çalışıyorum bir türlü olmad.
    Sigortacımdan aldığım evrakla İstanbul / Bostancı'daki vergi dairesine gittim, Ümraniye vergi dairesine gidip fax çekmem gerektiğini yada evragı muglaya yollamam gerektiğini söyledirler. Bende vaktim olmadığı için muameleci bir arkadaşa verdim ama çözemediler fax çekildi iki kere düşüm olmadı söylediklerine göre mugla da ki vergi dairesi memurlarından göz altına alınanlar olmuş
    Benim bildiğim temmuz geçtikten sonra indirim sözkonusu değil
    Plakamın 48 oluşu biraz yordu beni
    merhaba; hakan kardeşim indirimli ödemişti plaka değişmediği için sendede otomatik indirim görünmesi gerekiyor...eğer görünmüyorsa muğla değil DATÇA Mal Müdürü Telefon: (0252) 712 21 49. Faks: (0252) 712 30 28. gönder vede dilekçeni kargo ile gönder hakan kardeşim öyle yapmıştı...indirim her zaman var gecikmesini ödersin+
    bu arada aracı satıyormuşun int de ilanı var hayırlı olsun...inşallah düşündüğün fiyata satarsın.BEREKETLİ JEEP ben 2014 de 22,500 e aldım 26000 sattım alan herhalde 30000 a sattı bilmiyorum JEEP iyi prim yapıyor ..düzgün makina her zaman prim yapar helede zj ise .....

Üye musty.skr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı toporomboz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba; hakan kardeşim indirimli ödemişti plaka değişmediği için sendede otomatik indirim görünmesi gerekiyor...eğer görünmüyorsa muğla değil DATÇA Mal Müdürü Telefon: (0252) 712 21 49. Faks: (0252) 712 30 28. gönder vede dilekçeni kargo ile gönder hakan kardeşim öyle yapmıştı...indirim her zaman var gecikmesini ödersin+
    bu arada aracı satıyormuşun int de ilanı var hayırlı olsun...inşallah düşündüğün fiyata satarsın.BEREKETLİ JEEP ben 2014 de 22,500 e aldım 26000 sattım alan herhalde 30000 a sattı bilmiyorum JEEP iyi prim yapıyor ..düzgün makina her zaman prim yapar helede zj ise .....
    İlhan abi,
    Bu numaralarla bende kontak kurayım, indirimli gözükmuyor, sanırım tek dönem için yapılmış daha önce.
    Ev alacağım Allah nasip kısmet ederse o yüzden koymuştum İlana ama her an kaldırabilirim pek ayrılasın yok açıkcası hemde ülkenin malum durumu yüzünden durdurdum ev işini şimdilik bekliyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    "Bin millik bir yolculuk, tek bir adımla başlar."

1998 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2L V8

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    kolay gelsin hakan ın yolunu izle bence

faks + kargo ile gönderim