Maverick Nickli Üyeden Alıntı Onu hic denemedim baskan Bi bakayim. Ama o sistem guvenilir degil cok. Belli bi sure sonra o misket takili kaliyormus demir bilye temizlersin wd 40 sıkarsın cayır cayır kayar güzel sistem nesi güvenilir değil mühendislerden iyi mi bilcen hööyyytt.
GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı demir bilye temizlersin wd 40 sıkarsın cayır cayır kayar güzel sistem nesi güvenilir değil mühendislerden iyi mi bilcen hööyyytt. Jeepforum'da çok kişinin açık kalan kaput ışığı yüzünden akü yediğini okudum.
Death Wobble Dosyası Grand Cherokee WJ Soğutma Suyu Eksiltmesi Grand Cherokee WJ Direksiyon Yağı Grand Cherokee WJ Sunroff Gideri Temizliği Grand Cherokee WJ Vites Işıkları Grand Cherokee WJ Modifiye Kaput Altı Aydınlatması
Maverick Nickli Üyeden Alıntı Jeepforum'da çok kişinin açık kalan kaput ışığı yüzünden akü yediğini okudum. açık kalması mümkün değil ya bilya tozdan hareket edemiyordur içinde yada lambanın duruş şekli itibariyle yönü değişmiştir
Forum Kuralları