Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
geçmiş olsun abi ne yazık ki durum böyle ...1 ay önceki bakım faturama bakıyorum 6 litre antifriz yazıyor ölçüm ypaıyoruz -5 çıkıyor derece. kartalkayaya gitmeden komple boşalttırıyorum bu sefer 7 litre antifriz koyuyorum gözümle görerek -25 oluyor derece anlatabildim mi... yine aynı faturada sol motor kulağı değişti 45 gün sonra bakıyorum sol motor kulağı bozuk motor kalkıp iniyor acaba yanlışlıkla mı yazıldı faturaya yoksa çin malı olduğu için 1 ayda bozuldu mu motor kulağı ? insan soruyor kendine sorular sorularrr...yapılan hiçbir işe hiçbir ustaya güvenmeyeceksin abi ...
Çözüm basit !

Parçaları temin edeceksin sonra o parçaları temiz işini yapan bir usta ayarlayacaksın randevu alıp sabah erkenden gideceksin aynı gün taktırıp kafan rahat edecek, ben çözümü böyle buldum yaklaşık bi 1.5 senedir %90 bu şekilde yapıyorum bu şekilde yaptırdığım hiç bir işte sorun yaşamadım ne zaman aracı bırakıp ertesi gün gidip alsam haftasına çıkmadan yine aynı problemi yaşadım maaelesef önce sorunu kendim çöZüp parçasını tedarik edip değişim için gidiyorum böylce kafam rahat oluyor ve daha az kazık yiyorum !!!!

Her konuda uzman usta en güzeli biraz yorucu oluyor ama garanti iş çıkıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk