Toplam 52 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: LPG ayarını kendimizin yapması..

Hybrid View

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Erol ben Lpg den hiç keyif almamış birisi olarak neyi nasıl yaptığını merakla okudum 2 nci reğulatörün takılması,lpg nozullarını degiştirmek ayarları kendin yapmaya başlamış olman bence harika bir iş olmuş.Arkadaş seni tebrik ediyorum.

Üye erolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fethiye
    Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erol ben Lpg den hiç keyif almamış birisi olarak neyi nasıl yaptığını merakla okudum 2 nci reğulatörün takılması,lpg nozullarını degiştirmek ayarları kendin yapmaya başlamış olman bence harika bir iş olmuş.Arkadaş seni tebrik ediyorum.
    Sağolasın abi.Bu araçlara lpg siz binmek benim bütçeme göre değil O yüzden de lpg konusuyla çok yakından ilgilenmekteyim..Lpg den keyıf almak bence;
    önce iyi montaj yapan usta,daha sonra aracınıza uygun kit ve ekipmanın takılmasıyla doğru orantılı..
    şimdi en son yaptıgımız ayarla benzınle lpg sürüşü arasında fark yok.Sadece 35oorpm de araç hafıf sıkışır gibi oluyor lpg de.O devırı geçince yine ataklığa devam ediyor..Onuda boş bi zamanımda sürüş yaparak o devırdekı sft,lft ve lpg enjeksıyon değerlerıne bakarak ince ayar yapmaya çalışacagım
    Onun dışında şu anda kalkışlarda ve hızlanmada araç benzındemı lpg demi anlamak çok zor
    2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
    2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
    2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
    2007 Subaru Forester 2.0 ov
    2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
    2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
    2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
    2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
    1997 Toyota Carina GLİ+Milano Lpg