Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim arkayı sormamın sebebi bende arka dif zaten sıkıştırıyor ve baktırmam gerekiyor çünkü zaman zaman saga sola dönerken bir ugultu ve gürültü sesi alıyorum aracı kasan bir tutulma oluyordu ben geçenlerde aracın arkasını iki tekeride birden bir nedenle yerden kaldırdım ve bu kasılma olayı kayboldu ne oldugunu anlamadım bende bunun sebebini araştırıp duruyorum lakin dün bir şey oldu süratli bir halde şerit degiştirirken şeritler üzerinde tırtıklı bir yapı oluyor ve ben o tırtıklı yapının üzerinde 90 km ile filan ortalama 50 metre kadar düz gittim ve arka tekerlekte artarak yükselen bir sekme hissettim nasıl oldugunu anlamadım ama şeritten aracı çektim ve ya gaz verdim ya gaz kestim titreme kayboldu aynı şey bugünde oldu daha önce de pek çok kez tırtık üzerinde araç sürmüşümdür fakat hiç böyle bir şey yaşamamıştım şimdi bunuda merak ediyorum bu neden oldu acaba bir tesadüfmü veya bunun teknik bir sebebimi var.aklıma aks bilyasından tutda denge koluna varıncaya kadar pek çok şey geliyor ama acaba ne olabilir.hah tırtıkdan geçme denilebilir ama gel bunu bana anlat taktım kafaya bir kere.
Aracınızda arka diff te LSD varmı. Anlattıklarınız LSD problemi gibi görünüyor.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi