Alıntı Mirkan Şenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi 30x9,5x16 245/75/R16 iyidir, yükseltsen bile üstüne çıkma. Şahsen 4 inç ve yukarısına 255 taban yakışıyor. Ayna mahruti ihtiyacın olmaz. Ayna mahrutiye zarar vermez. Geniş lastik sadece direksiyon pompasını zorlar. Benim kullandığım yaylı tip direksiyon amortisörü 295-305 lastik kadar belki de daha fazla zorluyor zaten

Yükseltmeyi takoz ile düşünüyorsan ben yollarım. Kit alıcam dersen hiç lastik alma. 31-32 lastiğe geçersin.
Kit düşünmüyormuyum. hmm evet şu anda düşünmüyorum. Getle çözüme ulaşmayı deneyebilirim ama bir sıkıntı çıkmazsa. Sende bir sıkıntı çıkmamış. Bu bende de sıkıntı çıkmaz anlamına gelmez ama denicez artık. Hayırlısı.
Lastik konusunda son karar 245/70/16 veya 245/75/16 etrafında şekilleniyor gibi.
4" civarında yükseltmek şu an mükemmel bir rüya şu an. En düşük maliyetle sistemin mekanik sınırları dahilinde ilerlemeye çalışıyorum.


Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ayna mahruti nedir tam olarak? Hangi durumlarda ayarlanmasi veya degisiyorsa degismesi gerekir? Mesela benim lastikler orjinaljne gore capta %3 daha buyuk. Dogal olarak hiz ve km %3 eksik gosteriyor. Sadece bunun icin mi ayar yapiliyor ya da degistiriliyor?
Beyin yakan soru olmuÅŸ