Toplam 55 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Zj sunroof sorunu için çözüm araniyor

Hybrid View

Üye
    96 model zj'de sunrooftan su alıyor ve paspasın altına kadar ıslanıyor bazen tepemden de akıyor. Araç sürekli yokuş aşağı duruyor Mert abi, o tıkanıklığı açsak yeter bana sunroof calısmasa da olur

Üye KARADAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    BAĞCILAR İSTANBUL
    Alıntı İbraym Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    96 model zj'de sunrooftan su alıyor ve paspasın altına kadar ıslanıyor bazen tepemden de akıyor. Araç sürekli yokuş aşağı duruyor Mert abi, o tıkanıklığı açsak yeter bana sunroof calısmasa da olur
    İbrahim sunroofu açınca kanal içinde 4 adet gider ağzı vardır bunların 2 tanesi önde diğer 2 tanasi arkadadır.Arkada olanlara ulaşman biraz meşakkat lı olabilir ancak kanal borularında yırtılma yok ise (susta diye tabir edilen yay vardır nalburdan temin edebilirsin) yukarıdan olmak şartı ile başka türlü mümkün değil zaten onun yardımı ile aşağı şase kısmına inecek şekilde içine sal açıldığını kontrol etmek için su dök kanala sorunun çözülecektir.

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı İbraym Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yokuş aşağı durmasın abi her türlü yaşar o zaman düzlükte bir dene bakalım alacak mı eğimli olunca 4 kanala dağılması gereken yağmur suyu 2 kanala hucum ediyor o kanallardan 1 i de hafif tıkalı olsa bile taşıyor
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yokuş aşağı durmasın abi her türlü yaşar o zaman düzlükte bir dene bakalım alacak mı eğimli olunca 4 kanala dağılması gereken yağmur suyu 2 kanala hucum ediyor o kanallardan 1 i de hafif tıkalı olsa bile taşıyor
    Mert abi durum böyle, yağmur yağınca tepemden akan suyu kesmemiz lazım, sunroofu acmayı bilmiyorum calısmıyor zaten hadi actım temizledim nasıl kapatıcam hepten sıkıntı. İlk arabam ve alalı daha 2 3 ay oldu cok yabancıyım