Toplam 55 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Zj sunroof sorunu için çözüm araniyor

Hybrid View

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maslakta bi sunroof ustası demişti hiç kulağımda çınlıyor. biz zamanında tipo tempra orjinal sunrooflu olanların kızaklarını alır takardık bunlara.. serviste amerikan diye 600 e satılırdı biz 100 tl ye tofaştan alır 600 e satardık demişti. iyi para kazandık o zamanlar dedi bunlardan. lakin üzerine duşmedim zaten fabrika çıkışlı orjinal sunrooflu tipo tempra nerde bulunur çıkması bilmiyorum pek yok piyasada sonradan takılan sunroooflu tipo tempralar var ...varsa eskişehirde bi araştır derim burdan yola çık abi. hatta sahibinden.com ikinci el tipo ilanlarında bazılarını arayıp gitmeye çalıştım o zamanlar ama araç satıldı gitti ben bakana kadar...al sana ipucu
    Mert benim sunroofun camı ve camı sunroofa bağlayan kızaklar filan saglam sadece kanaldaki bir parça kırık ve saglı sollu kanallardaki bir kaç parçada da deformasyon var o nedenle sunroofu eskisi gibi saglıklı kullamamıyorum problem senin bahsettiğin kanalların içindeki irili ufaklı acayip şekilli bakalit malzemeler var ya işte bütün mesele onların yenilenmesinde,benim düşündüğüm ise biraz daha farklı yeni nesil araçlarda sunroof sistemleri eskiye oranla çok daha modern ve elektronik olmuş durumda bizdeki zj lerde ise bir sürü hareketli mekanik parça var,egerki böyle bir yeni malzemeyi ebat olarak yakalarsam kasaları degiştirmenin zj ye bir zararı olmaz hem daha yeni ve daha modern bir sunroofum olur
    Konu y-bsungur tarafından (23.Ekim.2015 Saat 02:17 ) değiştirilmiştir.