Toplam 55 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Zj sunroof sorunu için çözüm araniyor

Hybrid View

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Artık olan oldu ben bu sunroof olayının bu kadar beni meşgul edeceğini hiç tahmin etmezdim üstelik Sunroofu olan ilk arabamda değil fakat ne yapayım kendim kurcaladım ve kendim bozdum,o dediğin sac ile kapatma işini yapan yapsın ama bana uymaz.ben bir başka marka aracın (mercedes-bmw-opel vs vs ) sunroofunu zj ye adapte edebilecegimi tahmin ediyorum ve bu tahminimde de yanılmayacağım,bana bu işi yapan elinde bol miktarda degişik markanın sunroof kasası olan ve bana sabredebilecek kafadan çatlak bir Sunroof cu lazım

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Artık olan oldu ben bu sunroof olayının bu kadar beni meşgul edeceğini hiç tahmin etmezdim üstelik Sunroofu olan ilk arabamda değil fakat ne yapayım kendim kurcaladım ve kendim bozdum,o dediğin sac ile kapatma işini yapan yapsın ama bana uymaz.ben bir başka marka aracın (mercedes-bmw-opel vs vs ) sunroofunu zj ye adapte edebilecegimi tahmin ediyorum ve bu tahminimde de yanılmayacağım,bana bu işi yapan elinde bol miktarda degişik markanın sunroof kasası olan ve bana sabredebilecek kafadan çatlak bir Sunroof cu lazım
    Bununla ilgili bende araştırma işine dahil olacağım ancak projemin bitip sakin kafaya erişmem gerekmekte mutlaka bu işin bi çözümü bulunur diye umut ediyorum 😌

Sent from my iPhone using Tapatalk

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Alıntı Kadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bununla ilgili bende araştırma işine dahil olacağım ancak projemin bitip sakin kafaya erişmem gerekmekte mutlaka bu işin bi çözümü bulunur diye umut ediyorum ������

Kadir araştırmaya katılımın için teşekkür ederim,eminimki uygun bir sunroof bulunacaktır ,eski malzemeleri sök tak yapmak yerine yeni bir sunroof la bu iş çözülür,üstelik piyasada zj sunroofu bulunmadıgındanda çıkmasına dahi asgari ücretli maaşından daha yüksek fiyat çekiyorlar oysaki güncel markalarda daha modern sunroof sistemleri var ve çogunun tavan genişligi zj ile hemen hemen aynı.şayet sunroof kasası ebat olarak uyarsa cam kızaklarıda kenarda ise geriye tek problem camın iniş kalkış mesafesi kalıyorki buda mekanik veya elektronik olarak ayarlanabilir
    Konu y-bsungur tarafından (23.Ekim.2015 Saat 01:29 ) değiştirilmiştir.

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kadir araştırmaya katılımın için teşekkür ederim,eminimki uygun bir sunroof bulunacaktır ,eski malzemeleri sök tak yapmak yerine yeni bir sunroof la bu iş çözülür,üstelik piyasada zj sunroofu bulunmadıgındanda çıkmasına dahi asgari ücretli maaşından daha yüksek fiyat çekiyorlar oysaki güncel markalarda daha modern sunroof sistemleri var ve çogunun tavan genişligi zj ile hemen hemen aynı.şayet sunroof kasası ebat olarak uyarsa cam kızaklarıda kenarda ise geriye tek problem camın iniş kalkış mesafesi kalıyorki buda mekanik veya elektronik olarak ayarlanabilir
    Bende benzer şeyleri düşündüm, piyasada değilde kenarda köşede kalan eski zanaatkar ustaları araştırıp tek tek fikirlerini almakta fayda var acele edilmesi durumunda hem boşa masraf hemde zaman kaybı en kötüsü hüsran olabilir diye düşünüyorum...