Çok teşekkürler hepinize...

Alıntı potukcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hoş geldin Uğur, güzel makina seçmişsin kazasız belasız inşallah, oğlana da bulaştırırsın bu hastalığı umarım
Sağolun. artık oğlum baba bi jjip alamadın hala dedikçe iyice gaza geldim. bak bak nereye kadar hayırlısı bakalım, bir zj sahibi olduk

Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
uğur hoşgeldin. yakıt tüketimine ayak uydurmak için hep 100 tl lık alırsan sorun kalmıyor ben öyle yapıyorum. bi de tabi günlük kullanma haftasonu aracı olarak kalsın kesinlikle. aracın standart mı fotoları var mı ..kar gezisi için haftasonu sakin konaklama yapabileceğimiz bir yer var mı cuma-pazar
hocam şu an memleket ünye ye geldim Megane 3 aracım var bursadan buraya 4,9 lt ortalama
ZJ ile kıyaslamak bile rüya olacak yakıta alışırız. aracın verdiği haz sonunda yakılan yakıtı düşünmüyorsunuz.
Aracım tamamen standart. Fotoları paylaşacağım. hard offroad niyetim yok. dağ bayır hafif hafif gezelim düşüncesindeyiz. malum bursa da yakın çevrede gidilebilecek çok yer var.
Kalacak yer konusuna gelince Çadır konaklama için otel mi yoksa kamp bölgesimi kastettiniz?

Alıntı toporomboz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hoş geldiniz hayırlı olsun....
not=km ve model uyduğundan aracınız platin gri renginde ilk sahibinden lpg siz 34--3551 mi istanbul istoç da rahmi otomotiv satıyordu.. aynı kriterde...merak ettim...
hoşbuldık sağolun. Aracım 175000 küsür km. de. ilk sahibinden denilebilir. 2 el değiştirmiş ama ilk iki sahibi birbirini tanıyor. mor lacivert tarzı hoş bir rengi var. Dediğiniz araç 35 k tl fiyatı olan mıydı? o Da bayağı temiz bir araçtı.
Alıntı MUHTEŞEM26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
uğur hoş geldin mikrobu kapmışsın aşısı yok ona göre yaşayabildiğin kadar yaşa mutlu olabildiğin kadar mutlu ol gerisi hikaye
Mikrop bulaştı hocam aynen. zaman zaman farklı mikroplar bulaşıyor