Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Ugur; hayirli ugurlu olsun cok temiz cok guzel bir ZJ aldin, Ilhan abi'nin de dedigi gibi Ebru Salli'nin eski araci bu, yetkili servis bakimli ender duzgun kalanlardan!
Nacizane tavsiyem; aynen benim yaptigimi yap standartini bozma derim. 225/75/16 ebatlarinda beyaz yazili BF AT ve flowmaster super 44 hemen baska hic bisey yapma, bozma araci

Sent from my iPhone using Tapatalk
Evet dediğiniz gibi 1 set lastik ve Egsoz 1. öncelik. vs vs sonrası var, görsellik arzeden detaylar yapmaya çalışacağım. Aracı yükseltme konusu yapılacaklar listesinde en son sırada belki diyebilirim.

Alıntı ahimrek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba aramıza hoş geldiniz.... Bende yeni sayılırım... 4 - 5 ay oldu aracı alalı.... Yakıtı artık düşünmüyorum küçük şehrin avantajı günlükte kullanıyorum... Şehir dışı da (2500 km yol yaptım yaklaşık) kullanıyorum... 5.2 güzel bir makina zevkini aldın mı gerisi teferruat... Bir çok arkadaşın dediği gibi virüs enjekte edilmiş Geçmiş olsun.... Tekrardan hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin....
Teşekkürler. sağolun. Aracın hevesini alacak kadar kullanamadım hala. Araç garajda ben ise memlekette, köyümdeyim. Uzak yol, haliyle Dizel araç kullanmak mantıklıydı