Kampın bizim için en güzel yanı Sevgili Gürcan'nın beklenmedik bir şekilde sürpriz yapıp, yanımıza gelmesi oldu. Whats konum atma sayesinde, Behram sahildeki masamızın yanına kadar gelen Ergun, Beatrix ve Gürcan la birlikte yemek yedik, denize girdik ve tabiki biramızı yudumladık.

Ertesi akşam aracımı altına park ettiğim Zeytin Ağacının Kadırga koyunda çıkan aşırı rüzgar nedeniyle kırılan kocaman aracımın hemen yanına düştü. Doğrusu ucuz atlattım. Ciddi zarar verebilirdi.

Neyse herşey güzel, keyifli ve sorunsuzdu diyebilirim.

Karavanımın olumlu olumsuz yanları.

Küçük olması aracın sorunsuz bir şekilde çekmesi ve manevra kolaylığı bakımından çok iyi oldu. Ardarda yaptığım pratiklerle manevra işini biraz geliştirdim.

Uzun süreli kamplar için sanırım pek uygun değil. Madem karavanım var keşke biraz daha büyük olsaydı diyorsun bazen.

Biz içinde çocukla bereber 3 kişi kaldık ama ideal sayı kesinlikle 2... Buzdolabı çok açılıp kapatılmazsa yeterince iş görüyor. Ocak yeterli ve su deposu bir kaç günlük kullanım ihtiyacını fazlasıyla karşılıyor. Hem 12 wolt hemde 220 wolt elektrik olması çok iyi. Aydınlatma ve priz sayısı yeterli. Havalandırması yeterli ama sıcak havalarda kapıya ince bir tül takıp uyumak gerekiyor

Dar alan dönüşlerinde arka stop lambaları fazlaca çıkık olduğu için sıkıntı olabiliyor. Fiber malzeme olması hafiflik açısından çok iyi oldu. Düz alanda rahatlıkla elle manevra yapılabiliyor.
800-100 km arasında kullanımda hiç bir sorun yok. Fakat yollardaki yükseltilere çok dikkat etmek gerekiyor. Hızlı giderken eğer tek teker bir yükseltiye denk gelirse, bir anda devrilmesi işten bile değil.

Benim Aküm bitik ve şarj cihazımda dirençleri patladığı için son 3-4 gün arızalı idi. ama kamptan aldığın 220 w elektrik ihtiyacımı yeterince karşıladı.

Bir kaç yıl yola beraber devam ederiz. Ama sonrasında sanırım uzun yollar ve uzun geziler için, yeni bir arayışa girmem gerekecek.

Takip eden, okuyan ve yorum yapan herkese teşekkürler...