Sağol Mert Darısı başına,eminim ki senin bu konuda zamanın olmuyordur yoksa Allah versin en alasını yapabileceğinden kuşkum yok öyle ki bizimkisi,her yıl düzenli tatil yapabilenlerin ve ya işi gereği dünyayı dolaşanların ya da canı isteyince kendine izin ve tatil hediye edip tatilini istediği yerde geçirebilenlerin,dünyayı dolaşanların yanında aman aman bir şey sayılmaz kırk senede bir kere yaptıgımız bir şey zaten emekli olunca tek fark yeterli zamana sahip olmak yoksa ekonomik olarak vayyy emeklinin haline hele ki benim gibi 650 ye bağlı Devlet memuru emeklisinin vay haline.

Neyse gelelim zj nin marifetlerine inan ki bak doğruyu söylüyorum uzun mesafe çok yavaş gittiğim bozuk ham yollar ( 5/10/15 km yi geçemediğim yollar ) ve uzun süreli sıkışık trafik (özellikle selçuk izmir arası 80 km boyunca şehir içi trafik misali dur kalk 3 saatte zor gittim) hariç ( o noktalarda klimayı kapattım camı açtım )genel olarak klimam( akan trafikte )açıktı ve gayette iyi performansla çalıştı buna ragmen hararet ibresi en ortanın sağına bazen çok nadir bir/iki çıt olmak dışında hiç geçmedi,