Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bigün satarsan önce buraya ilan ver ilhan abi güle güle kullan 1 günle kaçırdım valla.
ömürsün mert kardeşim dur yaaa bir kış gelsin kozmetik temizliğini güncellemelerini yapayım keyifini çıkaralım ondan sonra belki diycem sanki zor 14286 adetten birine sahip olmak şans hemde lpg siz saygılı kullanılmış.....bence DENİZLİ istikametine git o makineye bak master dan sorgulat oda orijinal neticede tüpü var onuda ekledinmi fiyatına km de düşük alınabilir...HEM UCUZ HEM İYİ OLACAK= ÖYLE ŞEY YOK İYİ MAL İYİ PARA neticede keyif aracı zaruri ihtiyaç arabası değil ve az var kıymetli yani.....İHMAL ETME AĞUSTOS İÇİ EYLÜL BAŞI $=3 TL helede erken seçim kararı alınır amerika fed faizleri artırdığında 3,15 tl ye önü açık sonra BU FİYATADA BULUNMAZ..(yatırım tavsiyesi değildir )
not=1 GÜN İLE KAÇIRDIM DİYOSUN YA senin kafanda pazarlık yapmak niyeti vardı banada söyledin eğer teklif etseydin aracı satmazdı inan....sabit fikirli full+full tok satıcı paraya değer vermeyen vede sözünün arkasında duran bir insan ben jeep i aldığım kadar onu tanıdığım içinde çok mutlu oldum inan arabada yaklaşık 5000 tl lik ilave ekstraları var tomtom navigasyonundan dikiz aynadan geri kamerası amarok basamak jeep bull bar pionerr anfi usb son model müzik set 4 tane 4000 km de yeni lmichlen lastikli 17 inch jant arkada amerikadan gelen köpekler için aldığı(200$ alınmış amerikan polisinin kullandığı çelik kafes ayırıcı ) kaliteli tavan port bagaj bagaj dahil full usa havuz paspasları vs vsvs vs vs.....