Merhabalar,
Cumartesi İstanbul/Samandıra istasyonuna muayene için götürdüm, aracı teslim alan görevli arkadaş da 94 zj varmış satmış küçük bir zj sohbetin ardından fren testinde aparat koyup koymadıklarını sordum -Evet dedi! ve kanalın karşısına geçip beklememi istedi -Tamam! dedim ama hemen gitmedim bekledim görevli arkadaş ön tekerlekleri fren testinin merdane sine soktu arkalar betonda lastiği çevirmeye başladı 2-3 tam tur döndü... :/ (umarım bir şey olmamıştır ?) -Hocam aman ne yapıyorsun aparat koymadın dedim.. "pişkin bir şekilde" - Başka bir şeye bakıyorum koyacağım! dedi. (ben karşıya geçmiş olsaydım fren testini o şekilde bitirecekti gibi bence) Neyse uyarımın ardından aparatı koydu.
Kanalın sonundan aracı teslim almak için bekledim, görevli aracınız kaldı diyerek geldi! Sebep? -Çeki demiri..Hocam bende çeki demiri yok hazırlığı var ayrıca çağrı merkeziniz geçiyor dedi o şekilde geldim (forumda da sormuştum herkes geçmiş hatta aracımın eski kullanıcısı olan İlhan abi de geçmiş bu şekilde) isterseniz amirle bir görüşün cevabını aldım ve amire gittim size yanlış bilgi vermişler ya işletip gelin yada söktürüp gelin dedi.
Yakınlarda bir yere söktürdüm tekrar sıra aldım aracı geçirdim ve tekrar söktüğüm yerde geri taktırdım.
Aracı muayeneye sokan görevliyle fren testinde ters düştüğüm için aracı geçirmediklerini düşünüyorum.
Muayene raporuna da çeki demiri işli değil, çeki demiri onaysız yazmışlar.. -Hocam çeki demiri yazmışsınız ok de nerede çeki demiri diyorum ses yok.
Sent from my iPhone using Tapatalk