Toplam 166 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 4x4 tüüüvvtürk muayene

Hybrid View

Üye degrente - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    4.LEVENT/İSTANBUL
    Geçmiş olsun yanlış hatırlamıyorsam herhangi bir ağır kusurdan araç kalınca muayene tekrarında yalnız ona bakılıyor diye biliyorum çünkü bana öyle olmuştu şimdi sizin araç muayene tekrarında baştan sona tekrar mı kontrole girdi

Cenk NALBANTOÄžLU

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı degrente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun yanlış hatırlamıyorsam herhangi bir ağır kusurdan araç kalınca muayene tekrarında yalnız ona bakılıyor diye biliyorum çünkü bana öyle olmuştu şimdi sizin araç muayene tekrarında baştan sona tekrar mı kontrole girdi

Cenk NALBANTOÄžLU
    evet abi baştan sona..o yüzden sinir oldum.. gerçi rollera girmedi pas geçti..bi de gazı kökleyip kanala girişi vardı flowmasterı bütün istasyon duydu....sonra arka kapıdan çıkarken gene mermi gibi frene bastı teslim etti bana..dedim nasıl gidiyo mu bari...'' gülerek off be abi fena gidiyo'' dedi gülüştük...
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye K@RUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet abi baştan sona..o yüzden sinir oldum.. gerçi rollera girmedi pas geçti..bi de gazı kökleyip kanala girişi vardı flowmasterı bütün istasyon duydu....sonra arka kapıdan çıkarken gene mermi gibi frene bastı teslim etti bana..dedim nasıl gidiyo mu bari...'' gülerek off be abi fena gidiyo'' dedi gülüştük...
    Direksiyon kutusu kaçakları sorun olmamış çok sevindim başkan biliyorsun ben tekrar gireceğim

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı K@RUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Direksiyon kutusu kaçakları sorun olmamış çok sevindim başkan biliyorsun ben tekrar gireceğim
    Kacak icin bigun once.kopukltu tazyikli suyla yikadim ardindan balata spreyi ile kutuyu tertemiz yaptim hafif terleme vardi giderken ciddi bi kacak yoktu

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye musty.skr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun başkan,
    Bende cuma günü için ist/samandıra istasyonuna randevu aldım bakalım bizim ki geçecek mi, daha yeni baya masraf yaptım bakım ıvır zıvır geçer inş. 1 ay kadar da geçirmişim gününü fark etmedik