Toplam 166 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 4x4 tüüüvvtürk muayene

Hybrid View

Üye dreamer98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba,ZJ 5.9 1998 aracımı önümüzdeki hafta muayeneye götürücem,aracı yaklaşık 2 yıl önce ilk sahibinden almıştım fakat önceki araç sahibinin ruhsatında araç cinsi arazi taşıtı yazıyor diye hatırlıyorum fakat benim ruhsatta araç cinsinde otomobil yazıyor,ruhsatımda araç sınıfı olarak M1G yazıyor fakat araç cinsi olarak otomobil yazdığı için muayeneden geçememe gibi bi durum yaşar mıyım?Jeep aracı olup ruhsatında araç cinsi otomobil yazıp muayeneden geçen arkadaşlar var mı öğrenmek istedim.

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı dreamer98 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba,ZJ 5.9 1998 aracımı önümüzdeki hafta muayeneye götürücem,aracı yaklaşık 2 yıl önce ilk sahibinden almıştım fakat önceki araç sahibinin ruhsatında araç cinsi arazi taşıtı yazıyor diye hatırlıyorum fakat benim ruhsatta araç cinsinde otomobil yazıyor,ruhsatımda araç sınıfı olarak M1G yazıyor fakat araç cinsi olarak otomobil yazdığı için muayeneden geçememe gibi bi durum yaşar mıyım?Jeep aracı olup ruhsatında araç cinsi otomobil yazıp muayeneden geçen arkadaşlar var mı öğrenmek istedim.
    m1g yazmasını istiyorlar abi...trafikten düzeltmen gerekecek
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye dreamer98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    m1g yazmasını istiyorlar abi...trafikten düzeltmen gerekecek
    Cevabınız için teşekkür ederim,benim ruhsatta araç sınıfında zaten M1G yazıyor fakat araç cinsi kısmında otomobil yazması beni tedirgin etti,araç sınıfında M1G yazdıgından belki birsey demezler.