Biraz önce Antalya Birmot'tan aradılar, Çiftçilerden yardım alarak parçanın siparişini vermişler gelince çağıracaklarmış8 günde bu aşamaya kadar geldik
Sent from my iPhone using Tapatalk
Biraz önce Antalya Birmot'tan aradılar, Çiftçilerden yardım alarak parçanın siparişini vermişler gelince çağıracaklarmış8 günde bu aşamaya kadar geldik
Biraz önce hala neden gelmedi diye aramam üzerine, biz kampanyalar ile ilgili sürekli sipariş veriyoruz ama sizin ile ilgili bir dönüş yok gibi laubali bir cevap verdiler. Çiftçilerden Güven bey'e dönüp onun halletmesini rica ettim ve Jeep merkeze Antalya servisini şikayet ettim.
Sizlerinde yolunuz buraya düşer de servise ihtiyacınız olursa Birmot'tan uzak durun derim. Çünkü numaralarına kadar her bilginin verildiği hatta internetten benim bile ulaşabildiğim bir bilgiye bu kadar zamanda ulaşamayan bir servis araçlarımıza neler yapar kim bilir.
Bende benim araçla ilgili geri dönüş olup olmadıgını öğrenmek için aradım.Aynı şekile benzer cevabı banada verip müşteri hizmetlerinin telefonunu verdiler 444 lü..
onları aradım "böyle böyle durumdan dolayı aracıma geri çağırma varmı"diye öğrenmek istiyorum dedim.Cevap ne olsa beğenirsiniz;
"aracınızda bilgisayar bağlantısı olup olmadıgını mı öğrenmek istiyorsunuz?"
"Yok , aracım uçabiliyormu onu öğrenmek istedim" dedim![]()
Konu erolkan tarafından (16.Ekim.2015 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir.
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLİ+Milano Lpg