Kadir, bence direk telefon ile ulaşırsan sorun yaşamazsın, demir kaliteli bir şeye benziyor belki sanayii de ufak bir modifikasyon ile portatif çeki demiri haline de getirebilir, ortadan delik delip bir mil yardımı ile sadece anlık lazım olduğunda takılabilir bir şey yapılabilir ben bir soracağım taktıracağım yere
- - - Mesaj Birleştirme - - -
Kadir, bence direk telefon ile ulaşırsan sorun yaşamazsın, demir kaliteli bir şeye benziyor belki sanayii de ufak bir modifikasyon ile portatif çeki demiri haline de getirebilir, ortadan delik delip bir mil yardımı ile sadece anlık lazım olduğunda takılabilir bir şey yapılabilir ben bir soracağım taktıracağım yere![]()
Az önce Güven Bey ile görüştüm, oldukça ilgilendi ve geri çağırma olduğu bilgisini verdi 😀
Sent from my iPhone using Tapatalk
Az önce güven bey aradı yarın eğer müsait olursam gidip taktırcam ☺️
CM8Uy3MWcAAAaeI.jpg
Öyleyse parçayı taktırmadan önce LPG dolum hortumunuzun yerini değiştirtmeniz gerekebilir
Ve hararet 95-100 civarı ideal, 110 civarı ise yaz sıcağında normal denilebilecek son sıcaklık diye biliyorum ben.
Konu ycankes tarafından (21.Austos.2015 Saat 18:37 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar yeni müracaaat edecekler için güven beyin mail adresine ilave olmuş harf olarak ergun arkadaşın verdiği mail adresine gönderdiğinizde ulaşmıyor herhalde yeni değişmiş bugün konuştum benim 5,2 nin almıştım 5,9 uda sorgulattım onada çağırma var telefondaa yeni mail adresini verdi buradan ulaşabilirsiniz.....
guvenkeles@ciftcilertas.com.tr
önceden ciftciler di sonuna tas eklenmiş ciftcilertas olmuş onun için ulaşmıyormuş mailler......
Bunu taktiktan sonra bi denemesini yapmamiz lazim biliyosunuz di mi beylerise yariyor mu yaramiyor mu bi bakmak lazim, kim denemek ister
Ben taktırdım 😀
Merhaba Kadir Bey,hayırlısı olsun.ZJ 5.9 aracım icin parçayı yetkili servisten temin ettim fakat kutunun icinden bağlantı civataları, pulları cıkmadı,bazı kutuların icinden çıkmayabiliyormuş,paylaştığınız 2. resimdeki bağlantı civataları ve pullarının poşetinin üzerindeki etikette civataların özellikleri yazıyor muydu?Belki poşeti atmışsınızdır ama yinede bi sorayım dedim.Aracım yetkili servise uzak oldugu icin babamla beraber montajını yapacağım icin hangi boyutlarda civata ve pul kullanmalıyım bilemiyorum.
Konu dreamer98 tarafından (31.Austos.2015 Saat 13:31 ) değiştirilmiştir.
Teşekkür ederim, Evet bağlantı elemanları içinden çıktı.
Ancak sadece poşetini resmini aldım parça numarasından takip ederseniz belki civara özelliklerine ulaşabilirsiniz tamir kataloğu varsa elinizde civata pul somun ölçülerini vermekte.