Sonuç: Karavan ne renk olmalı ?

Katılımcı sayısı
25. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • MAT GRİ-PLATİN

9 36.00%
  • KIRMIZI

5 20.00%
  • RUBİCON SARISI

4 16.00%
  • MAVİ

2 8.00%
  • YEŞİL

4 16.00%
  • SİYAH

4 16.00%
  • TURUNCU

4 16.00%
  • BEYAZ

3 12.00%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
Toplam 561 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Offroad karavan startını veriyoruz

Hybrid View

Yeni Üye
    mert,
    şahane gidiyor. her şeyi ince ince düşünmüşsün.
    yay amortisörlerin yetebilmesi iyi olmuş, gereksiz masraf olacakmış. bakıp amortisör sistemlerini beğendiğimiz ecnebi karavanların ağırlıklarının 750 kg den fazla olduğunu hesaba katmamıştık tabii.
    pencereler konusunda erguna katıldım, ama iyi olacak diyorsun. tamam.
    havalandırma için mazgalları gördüm ama aspiratör tipi bir şey lazım olur mu acaba? var da ben kaçırdım belki.
    ufak bir yelkenli planları devreye girmemiş olsa, ikinci karavana talip olurdum.
    eline aklına sağlık. devamı hararetle bekliyorum.

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı omergenc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mert,
    şahane gidiyor. her şeyi ince ince düşünmüşsün.
    yay amortisörlerin yetebilmesi iyi olmuş, gereksiz masraf olacakmış. bakıp amortisör sistemlerini beğendiğimiz ecnebi karavanların ağırlıklarının 750 kg den fazla olduğunu hesaba katmamıştık tabii.
    pencereler konusunda erguna katıldım, ama iyi olacak diyorsun. tamam.
    havalandırma için mazgalları gördüm ama aspiratör tipi bir şey lazım olur mu acaba? var da ben kaçırdım belki.
    ufak bir yelkenli planları devreye girmemiş olsa, ikinci karavana talip olurdum.
    eline aklına sağlık. devamı hararetle bekliyorum.
    Ben hala Süspansiyon ve pencereler konusunda sıkıntılıyım..., aynı süspansiyonu kullanan bir arkadaşımız aşağı yukarı aynı ebadlardaki karavan ile ilgili kötü bir tecrübem var. Hafta sonu kamp için Migros' a girip alış verişimizi yapıp torbaları karavanın içine koymuştuk, karavanı ben arkadan takip ediyordum. Kamp yerine gelipte kapısını açtığımızda şoke olduk, karavanın içinde sanki savaş olmuştu, Konservelerin kapakları bile patlamış, tüm alış verişimiz mahvolmuştu, neredeyse kullanabileceğimiz hiç bir şey kalmamıştı, oysa arkadan takipte hiç te karavan öyle sarsılmıyordu.... Pencereler konusuna gelince, böylesine ince zevk ve hassasiyetle tasarlanmış bir karavana el yapımı pencereleri takmayı hala oturtamıyorum.... Neyse çokta bir kayıp sayılmaz, sonrasında orjinal karavan pencereleri ile değiştirilebilir... umarım bu konuda herşey yolunda gider...