renk için şöyle bir önerim olur naçizane, mert: eğer bunu seri üretime dönüştürmek istiyorsan, nev-i şahsına münhasır bir tasarım olmalı. bence eş dost desteği ile (masraflar canına okumuştur diye) profesyonel bir tasarım olmalı. senin fotograf koyup fikir sorduğun conqueror renkleri çok yakışıklı bence. ama sadece o değil, her renk olabilir -yeter ki farklı bir tasarım olsun.. (tasarımdan kastım da renk kombinasyonları, yoksa bir yerine salyangoz vs kondurmak değil).. açık renk sıcakta iyi tabi, ama zaten güneşin çatında kurmayacaksın kampı. yoldaki güneş de siz girip yatana kadar kapıları bacaları açar, gölgede püfür püfür soğutursun zaten karavanı. bunu şunun için söyledim: beyaza mahkum olma bence. dış tasarım işinde profesyonel desteği hararetle öneriyorum.. bütün algı değişecektir..
yok, bu iki tane benim iflahımı kesti, daha da girmem üretim işine diyorsan, paşa gönlün ne renk isterse
diğer detaylarla ilgili bir şeyler söyleme istiyorum, ama o kadar uzaklaşmışım ki karavan konusundan.. aylarca biriktirdiğim arşiv de öteki bilgisayarda kaldı, açıp çalıştırmak falan lazım..
ama sen zaten,avustralya karavanlarını sayma, standardı epey yukarıda bir yerde yakalamış durumdasın.. bundan sonra seni mutlu edecek şey, ergunun da çok güzel belirttiği gibi, detaylarda olacak.. ben de epey bir şeyler biriktirmiştim.. sende de vardır mutlaka.. çok zekice tabaklıklar, bardaklıklar falan vardı mesela.. bulmaya çalışacağım.. karavan aksesuarları diye "caravan accesories" görsellerde aratırsan bir dolu, zamanında aklımı uçuran detay uygulama görmüştüm.. en kısa zamanda bulmaya çalışacağım onları sana..
gerisi şahane gidiyor.. şeytanın "güzelliği" ayrıntıda gizli..![]()