Konulanmış Görüntüleme
-
- YILDIRIM
Üye
İlhan bey merhaba ara sıra makarada lazım üste alındım ki biraz muhabbet edelim diye.
bu titizlik bence ruh meselesi benim araba kapıda durur arabayı değil mahallede yakın mahallelerde dahi tanımayan yoktur her Allahın günü bir müşteri çıkmazsa olmaz sebebi aracın çok temiz bakılması ,inanın satmam gerekirse veya satarsam yakın bir yerlere vermek istemem bir gün berbat vaziyette görürsem içim acımasın diye,benim bir dönem bir ford taunusum vardı şu meşhur en iyi yerli sloganı ile satılan 2,0 motorlu ford taunuslardan o da aynı böyle ayna gibi şıkır şıkır dı neyse ki bir zaman geldi sattım benden alan başkasına o da bir başkasına derken araç geçen sene karşıma çıktı aracı tanıdım lakin araç bitmiş arabanın dibindeki çamur,toprağa tohum eksen yetişir resmen tarla cidden içim acıdı ben onunla nerelere gitmiştim içinde ailemle çocuklarımla ne hatıralarımız vardı o aracı o halde görmek istemezdim ,aynı durumlarla karşılaşmak istemem.gelelim 5,9 lara kesinlikle benimde içimden geçiyor lakin tüpsüz ve eli yüzü düzgün bulmak kolay degil,sizin yaptığınız gibi bende malum siteden 5,9 bakıyorum fakat ilan vermekten ziyade 5,9 ilanlarını takip edip duruyorum.ışıkların üzerindeki yeşil başlıklar sadece farları yaktıgımız ünite ve over drive koltuk ısıtıcı ünite üzerinde ve teyp de var. Saglıcakla kalın