Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Estağfurullah makarayla filan alakası yok sadece bir öneriydi ben de aracımı genellikle sizin gibi keyif için ve asfaltta kullanıyorum bırakın offroad'u normal yolda çamur olsa çok mecbur değilsem üzerinden geçmem yeri gelir yolu uzatırım örnek benim aracımda da yan basamaklar var ve benim hoşuma gidiyor önemli olan beğenerek severek keyif alarak aracımızı kullanıyorsak gerisi boş, iki sene önce tüm on konsolu,vites kolunun bulunduğu konsolu ve ön kokpitde bulunan tüm cihazların teyp dahil aydınlatmalarını bende sizin gibi söküp yanık ampulleri değiştirmiş yeşil başlıklarını takarak orijinal haline getirmiştim,gece araç kullanmak daha bir keyifli oldu orijinali her zaman en iyisi.
niye üstünüze alındınız ben sizin ne kadar titiz olduğunuzu izliyorum. makara kukara kısmı gerçekten offroad kullanıcıları için yazdım forumda okumuştum yan basamaklı ve ön barlı arabası olanlarla ilgili aynen bende çamuru bırakın hatta yağmurda dahi kullanmam aracımı genelde burhaniye(ören) datça arası kullanıyorum hava durumuna bakmadan yola çıkmam makara değil gerçek ben hep arkadaşlarımla konuşurum arabamı bize biniyor bizmi arabaya biniyoruz anlamıyorum diye ama huy işte değişmiyor önemli olan severek keyifle binmek dediğiniz gibi.
bu arada ben hafif hafif 5,9 aramaya başladım benzinli tüplenmemiş saklamak amacı ile ilk sahibinden kurcalanmamış ....onun için malum siteye ilan verdim aracımın satılık ilanını ama takas şartı koydum 5,9 ile fiyatıda yüksek yazdımki biri gelir basar parayı eldekindede olmayayım diye insanlar bakar sahip olduğu aracına acaba değeri kaç para oldu diye o amaçla verdim belki ilana verilmemiş bir araba denk gelir diye yayındakiler ya uçmuş yada alıpda başına dert olacak cinsten http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2923961/detay/
not=ben ampulleri söktüğümde yeşil başlık çıkmadı herhalde abd versiyonlarnda var çünkü ekran beyaz ampulde olsa açık yeşil görünüyor ampul karşısında içte şeffaf plastik yansıtıcılar var herhalde onlar yeşil yapıyor....