İstanbul'dan Herkese Merhaba :)
Selamlar,
3.sahibi olduğum 97 model 5.2 aldım ve foruma dahil olmaya karar verdim. Okuduğum kadarıyla herkes birbirinin derdine çözüm bulmaya çalışıyor ve bu beni çok etkiledi :)
Aracımı alalı henüz 1 hafta olsa da bir kaç gündür karşılaştığım problemler kendisine veda etme isteği uyandırdı içimde. Sizlerin tecrübelerini öğrenmek belki fikrimi değiştirir. Sanırım herkesin ZJ lerin yaşından kaynaklı problemleriyle bolca anısı mevcut.
Özetle bu vesileyle herkese merhaba,keyifli sohbetler..
İstanbul'dan Herkese Merhaba :)
Alıntı:
FuatD Nickli Üyeden Alıntı
Eee check ettin mi engine'i [emoji2]
Bende ilk yandığında durdum kaputu açtım bir kaç saniye check ettim ve devam ettim eşim sordu naptın diye engine'i check ettim şimdi gidiyoruz dedim baya bir gülmüştü [emoji16]
Hahhah abi süpersin,işte bu rahatlık tüm sensörleri zamanla gördükten sonra oluyor sanırım,check etmedim ama endişelendim biraz :) Araç daha yeni davut usta dan çıktı, a dan z ye herşeyine baktı kontrol etti. 2 gün kaldı orada. Mekaniksel anlamda bir şeyi olmaması gerekiyor da işte her yanan sensör biraz evham yaptırıyor alışık olmadıgım için. Bir süre sonra "airbag" lambası da yandı. Güzel kombin oldu göstergede :)
Sanırım servise göstermeme gerek yoktur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi