Toplam 3 Eklenti bulunuyor.
98 Avrupa ZJ CD Changer sorunsalı ?
Arkadaşlar bilindiği üzere bizim araçta teyp sadece kasetçalar.
cd changer takma şansımızı sorgulamak istiyorum.
En son anfinin yanına baktığımda boşta sallanan bir soket vardı.
bende ona güvenerek bir arkadaşımdan bir CD changer aldım ve taktırmayı denicem.
Başarı şansımız ne olur. Uygulamada bilinen detaylar varsa yardımcı olurmusunuz.
Ayrıca teybin direksiyondan kumandası malumunuz yok bizim modellerde. taktırılabilir mi?
çünkü teybin üzerindeki ses açma kapama düğmesi bozuldu. ses açıyor ama kısamıyorum.
Eklenti 1851
Eklenti 1852
Eklenti 1853
Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
Bu da arka koltuk altındaki bahsettiğim soket.
Eklenti 1854
Eklenti 1855
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Arkadaşlar zj lerin bir çogunda cd li teyp ler mevcuttur.Bazıları ise kasetçalar teyp olarak piyasaya çıkmıştır.Cd changerli araçların teypleri kaset çalar lıdır.Hem cd çalar hemde changer ikisi bir arada ben rastlamadım olması da pek mantıklı değil zaten. teyp lerinizin cd changer ile uyumlu olduğunu kontrol etmek isterseniz teyp arkasında 8 pin soket girişi olması gerkiyor. yoksa teybinize cd changer monte edilemez ve/veya edilmemiştir.Eklenti 1857 resimde gözüktüğü gibi.Bu arada benim araçta cd changer mevcut.yeni pioneer teyp almıştım fakat ses kalitesi orinali kadar kaliteli olmadığından ve görsel olarak pek ikna edemediğinden değiştirdim orj. geri taktım track cd dinliyorum.Bu arada benim direksiyonun altında kontrol tuşları mevcut ancak işlem görmüyor???
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Aynen abi tek cd:) fakat tüm çabalara rağmen radyo yayını alamadık bizde yeni bir teyp ile değişimini yaptık:) hatta sökerken teyp işini yapan çocuk abi bunu bana ver bu cihazı takas yapalım dedi kabul etmedim tabiki :)Eklenti 1860