Yazdırılabilir Görünüm
-
-
Alıntı:
BER-ŞAH Nickli Üyeden Alıntı
Kadir bey hoÅŸgeldiniz.
HoÅŸbuldum Abdullah bey.
-
-
Alıntı:
Kadir Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar,
İsmim : Kadir
MesleÄŸim : Web Developer
Aracım : 98 Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 Avp Versiyon
Uzun yıllardır aklımda off-road vardı ancak hem zaman hemde imkanlar dahilinde bu günlere kısmet oldu aranıza katılmak.
Aracımı alalı henüz 8 gün oldu araç standart ve ufak tefek sorunları var vakit buldukça toparlıyorum ve sizlerden edindiğim bilgiler dahilinde aracımın donanımlarını zaman içerisinde güçlendireceğim...
Saygılarımla
Kadir DABAN
kadir hoşgeldin yapmayı planladığın şeyler neler ne kadar süre içinde yapacaksın sıralama yapalım istersen. istanbuldamısın hangi şehirdesin.
-
Kadir hosgeldin hayirli ugurlu olsun, kazasiz belasiz insallah...ZJ'lerimiz candir:)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Kadir bey hoşgeldiniz aramıza
-
HoÅŸgeldiniz Kadir Bey, hayirli olsun araciniz
Tap tapa tapa tap... Tap tap
-
Herkese çok teşekkür ederim cümleten hoşbuldum....
-
Merhabalar, ben Murat. İstanbuldayım ve wj ile yaşıyorum. Dahaa önceden enduro ve cross motorlara biniyordum 4 tekerlekte henüz yeniyim.
-
Hoşgeldiniz Murat Bey, umarım 4 tekerlekten memnun kalırsınız.
-
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
kadir hoşgeldin yapmayı planladığın şeyler neler ne kadar süre içinde yapacaksın sıralama yapalım istersen. istanbuldamısın hangi şehirdesin.
Yeni gördüm mesajınızı pardon.
Evet istanbul Bahçelievler deyim açıkçası henüz bir plan yapmadım öncelikle aracın genel durumu üstünde duruyorum zaman buldukça ufak tefek şeyler yapıyorum musait zamanda servise girmem lazım öncelikle:)
Hard offroad yapmayı düşünüyorum şimdilik genel amaç gezi ve keşif düşüncesindeyim.
Değerli önerilerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum....
-
Alıntı:
Hoşgeldiniz Murat Bey, umarım 4 tekerlekten memnun kalırsınız.
Umutluyum :)
-
Hoşgeldiniz.. Bizim sizden,sizin bizden öğreneceğimiz çok şey olacaktır mutlaka... Ayrıca sitemizin motosiklet bölümünü de haraketlendirmek için çalışmalarımız olacak ileri dönemlerde... Yardımınız esirgemezseniz seviniriz... Keyifli paylaşımlar dilerim
-
Alıntı:
maviyedogru Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar, ben Murat. İstanbuldayım ve wj ile yaşıyorum. Dahaa önceden enduro ve cross motorlara biniyordum 4 tekerlekte henüz yeniyim.
HoÅŸgeldin 4 tekerlek kesinlikle daha guvenli rollcage ile cok daha guvenli hale de gelebilir ...motorun yeri baska tabi ...
-
Alıntı:
Yeni gördüm mesajınızı pardon.
Evet istanbul Bahçelievler deyim açıkçası henüz bir plan yapmadım öncelikle aracın genel durumu üstünde duruyorum zaman buldukça ufak tefek şeyler yapıyorum musait zamanda servise girmem lazım öncelikle:)
Hard offroad yapmayı düşünüyorum şimdilik genel amaç gezi ve keşif düşüncesindeyim.
Değerli önerilerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum....
Bende bahcelievlerdeyim kadir gezi enguzeli
-
Alıntı:
HoÅŸgeldin 4 tekerlek kesinlikle daha guvenli rollcage ile cok daha guvenli hale de gelebilir ...motorun yeri baska tabi ...
evet motor bambaşka ancak bir süre ara veriyorum :)
-
Alıntı:
Bende bahcelievlerdeyim kadir gezi enguzeli
Harika, müsait zamanında tanışmak isterim abi...
-
Alıntı:
Harika, müsait zamanında tanışmak isterim abi...
neresindesin
-
Alıntı:
neresindesin
Medicana hast. tarafındayim
-
Alıntı:
Medicana hast. tarafındayim
Ben de medicana karsisindayim :)