Yazdırılabilir Görünüm
-
-
Ne zaman taburcu olacak ?
dumanla gönderdim oldumu?
-
Alıntı:
pikniktip Nickli Üyeden Alıntı
Ne zaman taburcu olacak ?
salı yolları kazımaya başlar lastikler
-
Doların yükselmesiyle artık güncelleme yapmıyorum, elimdeki filtre, katkı, yağ sensör birkaç yıl beni idare eder, geri kalanıda mecbur kalmadkça yaptırmayacağım.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
-
Lpg regulatorunu degistirdim. Suya gaz karisiyordu ve yaklasik 1 saatlik kullanimla yedek depodaki 4 litre su kayboluyordu.
GC2013 de burada.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8e6eda57ac.jpg
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
İzmire selamlar
-
Mert geçen sene şanzımanın içine su alınca bende ufaktan elden geçirmiştim. Tamir takımını almaya bir arkadaşım aracılık etmişti bayağı uygun fiyata almıştı. Dişliler hd olduğu için onları değiştirmedik türbin elden geçti. İşçilik dahil 1500 TL ye maloldu. Şu an maşallahı var geçişleri bile hissettirmiyor. Yalnız şanzımanı gerçekten bilen birinin yapması lazım yoksa tekrar elden geçebilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Alıntı:
Maverick Nickli Üyeden Alıntı
Evet tarihe geçti yine WJ ilk defa görülen bir arızayla🙈
Arkadaş; yüzbinlerce mesaj var forum var...böyle bişey duyulmuş mu hiç yaa Allahını seversen objektif ol😂😂😂
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Alıntı:
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı
Evet tarihe geçti yine WJ ilk defa görülen bir arızayla[emoji85]
Arkadaş; yüzbinlerce mesaj var forum var...böyle bişey duyulmuş mu hiç yaa Allahını seversen objektif ol[emoji23][emoji23][emoji23]
Cunku ilk takilirken wj ye uygun regulator takilmamis:) gene is bilmez usta hatasi, arabanin sucu yok
-
Agzi olan degil zj si olan konusuyor birader. Araba guclu regulator ne yapsin.
Bu arada sorun cozuldi. Regulatordeki kacaktan dolayi asiri basinc suyu tahliyeden disari atiyordu. Yeni regulatorle bu sorun ortadan kalkmis oldu. Artan yakit maliyeti de normale dondu.
-
Alıntı:
Lpg markası nedir acaba.Bazı markalarda büyük Yada küçük diye gruplamalar var da.Acaba onlarla alakalı bir durummu sozkonusu.
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Alıntı:
Agzi olan degil zj si olan konusuyor birader. Araba guclu regulator ne yapsin.
Bu arada sorun cozuldi. Regulatordeki kacaktan dolayi asiri basinc suyu tahliyeden disari atiyordu. Yeni regulatorle bu sorun ortadan kalkmis oldu. Artan yakit maliyeti de normale dondu.
Cevaba bak ahguhahaafa😂😂😂 çok güçlü aman diyim dikkat et🙈
İyi hadi geçmiş olsun, dikkat et yakışıklıya iyi bak😉
-
Alıntı:
soylu Nickli Üyeden Alıntı
Lpg markası nedir acaba.Bazı markalarda büyük Yada küçük diye gruplamalar var da.Acaba onlarla alakalı bir durummu sozkonusu.
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zavoli. Omrunu tamamladigi icin olmus sanirsam.
Alıntı:
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı
Cevaba bak ahguhahaafa😂😂😂 çok güçlü aman diyim dikkat et🙈
İyi hadi geçmiş olsun, dikkat et yakışıklıya iyi bak😉
Eyv abi. Sen de ihtiyara iyi bak. Malum cok yaslandi :)
-
Alıntı:
degrente Nickli Üyeden Alıntı
Mert geçen sene şanzımanın içine su alınca bende ufaktan elden geçirmiştim. Tamir takımını almaya bir arkadaşım aracılık etmişti bayağı uygun fiyata almıştı. Dişliler hd olduğu için onları değiştirmedik türbin elden geçti. İşçilik dahil 1500 TL ye maloldu. Şu an maşallahı var geçişleri bile hissettirmiyor. Yalnız şanzımanı gerçekten bilen birinin yapması lazım yoksa tekrar elden geçebilir.
Valla şanzımanı iyi bilen çok eski bir şanzımancı yaptı işçilikten şüphem yok zamanla bakacağız bakalım balata bant bazı şeyler değişti tam listeyi bilmiyorum açıkçası
-
Alıntı:
hani sizin montlarınız
-
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
hani sizin montlarınız
Spontane oldu bulusmamiz. Manken miyiz de senin gibi giyinip poz verelim
-
Alıntı:
hani sizin montlarınız
Iyi de haftasonu daha gelmemisti :)
-
300 tl ye aldığım motorsuz far destek panelini kese biçe bi şekilde oturttuk ender abi sayesinde mika farlar arkaları sağlıklı olmadığından cam far arayışına girsim tanesi 225 tl den taiwan cam farları taktım ampulleri değiştim ordan diferansiyelye gittim ön arka diff açıkdı yağları tabiki bozulmuş yemi yağ koyduk arka lsd mopar katkı attık 250 tl ordan siğer ustama gittm antifriz eksikti 5 litre antifriz 80 tl koyduk ordan egsozcuya gittm bajaanatolia yarışında sürekli kopan 3 kere kaynak yiyen egsozu kesip düzgün hale getirdik amerikadan aldığım oksijen sensorlerini değiştik 200 tl ordan osman abinin dükkanda aylar önce boyatıp hazır tuttugum temiz tamponumı taktık eve geldim gün bitti yoruldum be.
-
Güle güle kullanın. İyi ustalar hazır. Ben konya da usta bulamadım yoksa yapılacak iş çok. Bu arada farların yeni halini foto atabilir misiniz. Bende değiştireceğim. Taiwan iyi mi.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Alıntı:
resulözuçan Nickli Üyeden Alıntı
Güle güle kullanın. İyi ustalar hazır. Ben konya da usta bulamadım yoksa yapılacak iş çok. Bu arada farların yeni halini foto atabilir misiniz. Bende değiştireceğim. Taiwan iyi mi.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aydınlatması iyiteni olduğundan dolayı ama ömrü uzun olurmu bilmem
-
Gosterge panelini makyajli modelle degistirdim.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...de6b63d20b.jpg
-
Alıntı:
GC2013 Nickli Üyeden Alıntı
Şahane olmuş. Sokette, km de bi adaptasyon vs sıkıntı oldumu?
-
Cikma oldugu icin km sini eski/gercek gosterge km siyle ayni yaptirdim. Soket ayni.
-
Çıkmasını bulabilmen iyi olmuş geçenlerde bende bakındım biraz sıkıntılıydı :)
-
Alıntı:
pikniktip Nickli Üyeden Alıntı
Çıkmasını bulabilmen iyi olmuş geçenlerde bende bakındım biraz sıkıntılıydı :)
Litvanya da buldum. Amerikan kolay ancak avrupa versiyonunu bulmak cok zor
-
Bu arada guncelleme sonrasi airbag ve seat belt uyari isiklari, herhangi bir ariza olmamasina ragmen yanik kaliyor. wjjeepers da konuyla ilgili olarak yaziyi okudum. Ben sistemin calistigini bildigimden ve kendi OBDII cihazimla ara ara kontrol etme sansim oldugundan, bu sekilde kullanmaya devam edecegim. Degisimi dusunenleri bilgilendirmek adina kayitlara gecsin istedim
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f1612f1785.jpg
-
-
Aç karnını doyurdum daha ne istiyor. :)
-
Alıntı:
çavuş Nickli Üyeden Alıntı
Aç karnını doyurdum daha ne istiyor. :)
Kadin gibidir, durdukca aklina gelir birsey ister
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Biraz kafayi dagitmak icin, son birkac haftadir benzinde rolanti dusuyordu.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d959b431ff.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a8d754fda4.jpg
-
Nihayet fırsat bulup flowmasters taktırabildim arabanın gidişi bile değişti sanki :D
http://i.imgur.com/W4g0UyC.jpg?1
-
Getleri de tak tamamdır :)
-
Alıntı:
archway Nickli Üyeden Alıntı
Getleri de tak tamamdır :)
hahah :D gözü kararttım biliyosun abi hatta 245 75 16 değilde daha büyük ebat düşünmeye başladım artık :D da lpg de çok kararsız kalıyorum şehir içi tüketimim 50 -70 kuruş arası olacaksa taktırırım diye düşünüyorum bi sürü rakam okudum 80 kuruş filan yakanda var lpg de 55 kuruş yakanda haftasonu usta kit pazarlık durumunu bile ayarladım aslında lpg için ama bi türlü şöyle şehir içi şehir dışı net şu kadar yakar yorumu okuyamadım :)
-
Alıntı:
cyberkesh Nickli Üyeden Alıntı
hahah :D gözü kararttım biliyosun abi hatta 245 75 16 değilde daha büyük ebat düşünmeye başladım artık :D da lpg de çok kararsız kalıyorum şehir içi tüketimim 50 -70 kuruş arası olacaksa taktırırım diye düşünüyorum bi sürü rakam okudum 80 kuruş filan yakanda var lpg de 55 kuruş yakanda haftasonu usta kit pazarlık durumunu bile ayarladım aslında lpg için ama bi türlü şöyle şehir içi şehir dışı net şu kadar yakar yorumu okuyamadım :)
Bende Prins var araç standart 4 kişi Edirne yaptık 305 Km yaptı 50-53 litre arası gaz ile 110-130 Km hız ile buradan hesapla bu şehirdışı verisi
-
Alıntı:
Bende Prins var araç standart 4 kişi Edirne yaptık 305 Km yaptı 50-53 litre arası gaz ile 110-130 Km hız ile buradan hesapla bu şehirdışı verisi
55 kuruş filan yakmış oluyor o zaman şehir dışı makul görünüyor abi,şehir içide tahmin ettiğim gibi 70 kuruş yakar şehir içi kısa mesafe kullanıyorum taktırırsam işte haftasonları uzun yol yaparım orda işimi görür gibi geliyor en iyisi taktırıp bazen lpg de bazende benzinde kullanmak hem böylece motoruda çok hırpalamam sanırım
-
Alıntı:
53 litre gaz ile 305 km yaptın değil mi yoksa iniyorum otoparka benzin döküp yakacam bak
-
Alıntı:
bağımlılık yapar mazallah
-
Alıntı:
GC2013 Nickli Üyeden Alıntı
şu alttaki fotodaki sensörün adı neydi desene bi...
-
Alıntı:
55 kuruş filan yakmış oluyor o zaman şehir dışı makul görünüyor abi,şehir içide tahmin ettiğim gibi 70 kuruş yakar şehir içi kısa mesafe kullanıyorum taktırırsam işte haftasonları uzun yol yaparım orda işimi görür gibi geliyor en iyisi taktırıp bazen lpg de bazende benzinde kullanmak hem böylece motoruda çok hırpalamam sanırım
son günlerde bu iş kafamı yormaya başladı lpg taktırmadan bi daha düşün derim kaç km yol yapacaksın ki ? lpg de 20 litreden aşağı yakmıyor uzun yol bile olsa. benzinde performans daha iyi olduğu için 15 litreye kadar düşüyor lpg zaman zaman 3.10 tl lere alınıyor aradaki makas azalıyor lpg montajı en az 2500 tl o farkı ödeyecek yolu yapabilecekmisin acaba benzin bana daha cazip gelmeye başladı açıkçası
-
Alıntı:
şu alttaki fotodaki sensörün adı neydi desene bi...
IAC Idle Air Control