Yazdırılabilir Görünüm
-
levent en dogrusunu yapmışsın bizde yazalım diye ugraşıp duruyoz :):o
-
Alıntı:
y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı
levent en dogrusunu yapmışsın bizde yazalım diye ugraşıp duruyoz :):o
Eyvallah abi konuştuk kardeşimle şimdi; şanzıman teşhisi koydum üzülerek:( Ben yanılırım umarım bu defa!
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Evet abilerim malesef şanzımana 3-3.5 bin TL sıkışmış . Şuan kendime gelemedim henüz .
-
Alıntı:
Icc Nickli Üyeden Alıntı
Evet abilerim malesef şanzımana 3-3.5 bin TL sıkışmış . Şuan kendime gelemedim henüz .
Sağlık olsun kardeşim takılma sakın hallolur herşey! Üzüldüm söylemez olaydım keşke ama...
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Yok abi olacağı varmış . í ½í¹‚
-
Merhaba herkese. Benim yine bir sorum olacak havalar soğudu ama ben aracı çalıştırdığımda fan da çalışıyor direkt bu normal mi bu araçlarda yoksa bir sıkıntı mı var
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Alıntı:
resulözuçan Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba herkese. Benim yine bir sorum olacak havalar soğudu ama ben aracı çalıştırdığımda fan da çalışıyor direkt bu normal mi bu araçlarda yoksa bir sıkıntı mı var
Benimde öyle abi, bir problem olduğunu düşünmüyorum zaten fan degil de termik var bizde sürekli dönüyor zaten
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Nasıl yani normalde motor ısınınca termostat açacak fan çalışacaktır bu öyle değil mi nasıl bir şey anlamadım
-
Merhaba arkadaşlar birsey rica edicektim yakın bir arkadaşım ilandaki aracı almak istiyor aracı beğenmiş aracı tanıyan bilen varmı acaba ? ok derseniz aracı aldırıcam
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...chFilter=false
-
Alıntı:
archway Nickli Üyeden Alıntı
Fotoğraflardan görebildiğim kadarıyla yan sarı şeritler orjinal değil bu da komple boyalı olabilir demektir, bir de sanki ön koltuklar sağ sol yer değiştirmiş. Fiyatı oldukça iyi, iyice baktırılıp alınabilir.
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...50417715/detay
Herkese selam, bu araci bilen var mi?
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Kapı döşemeleri ve koltuklar 5,9 ama araç 5,2
HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Alıntı:
archway Nickli Üyeden Alıntı
Serkan abi ön tampon değişmiş.Logolar yamuk yumuk şeritler orjinal değil.Ön koltuk döşemeleri yeni yapılmış. 3 parça boyadan ve hasar kaydından bahsetmişler zaten.Hayırlısı olsun :)
-
Alıntı:
FuatD Nickli Üyeden Alıntı
Fotoğraflardan görebildiğim kadarıyla yan sarı şeritler orjinal değil bu da komple boyalı olabilir demektir, bir de sanki ön koltuklar sağ sol yer değiştirmiş. Fiyatı oldukça iyi, iyice baktırılıp alınabilir.
Arkadaş 100 dolar kapora verdi benim içime sinmedi ama yapacak birsey yok :) Bir arkadaşımızı daha gruba kattık :)
-
Alıntı:
ycankes Nickli Üyeden Alıntı
Serkan abi ön tampon değişmiş.Logolar yamuk yumuk şeritler orjinal değil.Ön koltuk döşemeleri yeni yapılmış. 3 parça boyadan ve hasar kaydından bahsetmişler zaten.Hayırlısı olsun :)
Haklısın Yavuzcan benimde dikkatimi çekti yazdıkların ama alındı bir kere artık yani kapora vermiş arkadaş :)) artık kendiside burada sorular sormaya başlar :D
-
Herkese gunaydin, bu araci goren var mi peki
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...54228387/detay
-
Alıntı:
caylak_61 Nickli Üyeden Alıntı
Günaydın benim eski almak istediğim araç
HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Alayim mi kadir;)