Yazdırılabilir Görünüm
-
98 zj nin far acma kapama anahtar grubunda bir temassızlık var, ön gösterge aydınlatmaları bazen gidip geliyor. Bunun tamiri mümkünmü? yada cıkmasını nerden bulabiririm bilgisi olan varmıdır? Teşekkürler.
-
Alıntı:
kuzeyli Nickli Üyeden Alıntı
98 zj nin far acma kapama anahtar grubunda bir temassızlık var, ön gösterge aydınlatmaları bazen gidip geliyor. Bunun tamiri mümkünmü? yada cıkmasını nerden bulabiririm bilgisi olan varmıdır? Teşekkürler.
bütün çıkmacılarda vardır abi ama önce bi söküp içini aç temizle temassızlık var mı yok mu bak kontak sprey ile temizle sonra çıkma düşün
-
Arkadaşlar 2 tane öne led almak istiyorum sis için bana önerebileceğiniz led varmı ? Teşekkürler
-
-
Alıntı:
ycankes Nickli Üyeden Alıntı
Çok teşekkürler Yavuzcan internetten bakıyorum hemen
-
Alıntı:
archway Nickli Üyeden Alıntı
Çok teşekkürler Yavuzcan internetten bakıyorum hemen
Rica ederim.Özelden yazdığıma bak abicim.
-
Dostlar benim 5.2 uzun bir sure kullanilmadi yaklasik 1 ay kadar. Daha sonra araci ilk calistirdigimda alttaki bilgisayarin isiklari yandi sondu kisa bir sure garip garip yazilar cikti ve gitti. Yaklasik 15 gun oldu dahada gelmedi. Gelmedigi gibide ne teyp ne alt bilgisayar nede klima calisiyor nede isiklari yaniyor. Bazen kapilar acikken sesli ikaz veriyor. Ben bu isin icinden cikamadim suanda maalesef kucuk bir ilcedeyim anlayacak pek bir usta oldugunu dusunmuyorum sizlerin degerli fikirlerinize ihtiyacim var. Simdiden herkese cok tesekkur ederim.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Araçta muhtemelen kısa denre var veya sigorta kutusu sıvı teması sebebiyle sigorta atmış olabilir
-
merhaba 95 z nin lpg projesi için aracın üzerinde kaç kg. vs olduğu bilgilerin yazılı olduğu bir bölüm varmış lpg öyle der . Acaba nerede dir bu yazı?
-
Tesekkurler karadag sigortalari kontrol edecegim
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Alıntı:
evrencell Nickli Üyeden Alıntı
merhaba 95 z nin lpg projesi için aracın üzerinde kaç kg. vs olduğu bilgilerin yazılı olduğu bir bölüm varmış lpg öyle der . Acaba nerede dir bu yazı?
Tahminim kütlelerin yazılı olduğu etiketi soruyorsunuz. Yapıştırma olarak şoför kapısında kilidin altında...
-
Alıntı:
ahimrek Nickli Üyeden Alıntı
Tahminim kütlelerin yazılı olduğu etiketi soruyorsunuz. Yapıştırma olarak şoför kapısında kilidin altında...
bilgi için teşekkürler
-
Bagajı aydınlatan tavandaki aydınlatma kapağını nasıl çıkarabilirim ? Öbürlerini kolayca çıkarttım temizledim ama bunu beceremedim.
-
Alıntı:
Bagajı aydınlatan tavandaki aydınlatma kapağını nasıl çıkarabilirim ? Öbürlerini kolayca çıkarttım temizledim ama bunu beceremedim.
Cam kapağı tırnaklarından çıkar dikkatlice, içinde tek yıldız vida var, sökünce çıkıyor yerinden:)
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Alıntı:
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı
Cam kapağı tırnaklarından çıkar dikkatlice, içinde tek yıldız vida var, sökünce çıkıyor yerinden:)
Tırnakları göremedim çekmeyede korktum. Yarın bakayım tekrar.
-
Alıntı:
Aydınlatma camının kendi tırnaklarından bahsediyorum, dibinden çıkar işte dikkatlice hafif bastırıp sağ sol yaparak
-
Yavuzcan ben de aynı sis farlarına sahibim... Bunlarda delici mercek yok, zaten aydınlatmasına bakarsan yayıcı...
-
Alıntı:
Mirkan Şenol Nickli Üyeden Alıntı
Yavuzcan ben de aynı sis farlarına sahibim... Bunlarda delici mercek yok, zaten aydınlatmasına bakarsan yayıcı...
Mirkan senin önerebileceğin delici mercek'li olan marka varmı bildiğin ?
-
Alıntı:
lamba kapağının aracın ön tarafına bakan kısmından ince tornavidayla tırnagından çıkar sonra yavaşca asagı doğru çekip kurtaracaksın ..
-
Alıntı:
Mirkan Şenol Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
archway Nickli Üyeden Alıntı
Mirkan senin önerebileceğin delici mercek'li olan marka varmı bildiğin ?
ben o ara delici ledlere bakıyordum heralde delici yazmışım kusura bakmayın. Aynen benimkiler yayıcı. Benimkilerle aynı tip delici ledlerde var.