Yazdırılabilir Görünüm
-
Alıntı:
monster Nickli Üyeden Alıntı
bu jantlari 2 sene once kullandim,asfalt icin gorununum guzel. ama camurda cok sikintili.desenden dolayi camur ic taraflara takili kaliyor ve 80 km ulasinca muthis balans yapıyor.her araziden sonra hemen yikamaya gidip iyice elle temizlemek lazim. zulum bence. para delik candir)))
ben çok fazla çamura giren biri değilim ve para delikli olanı sadece bir yerde bulmuştum bu jantların iki katı fiyat istediler ithalatçı firmanın bile elinde olmayınca rakamı hiç esnetmiyorlardı bunları bulunca para delikliden vazgeçtim
-
Alıntı:
MUHTEŞEM26 Nickli Üyeden Alıntı
istanbulda bulunan pek çok arkadaş tanır onu cüneyt bey den almıştım
hayılı olsun bende aynı jantın wj için 5x127 olarak gelmesini bekliyorum nisan sonu gibi gelecekmiş diyorlar
ama bu bilezik mevzusu önemli bencede gelince bakacağım. ayrıca para delikliyi bende arıyorum 5x127 olarak ama bulamıyorum (bide utanmadan siyah arıyorum bulamıyorum)
-
Alıntı:
pikniktip Nickli Üyeden Alıntı
hayılı olsun bende aynı jantın wj için 5x127 olarak gelmesini bekliyorum nisan sonu gibi gelecekmiş diyorlar
ama bu bilezik mevzusu önemli bencede gelince bakacağım. ayrıca para delikliyi bende arıyorum 5x127 olarak ama bulamıyorum (bide utanmadan siyah arıyorum bulamıyorum)
..................sayfasına girerseniz sanırım aradığınız gibi jant var tercih size kalmış ben ararken de bana mart başında geleceğini söylemişlerdi ama sonra aradığımda koyteynerden çıkmadı dediler fakat piyasada sorduğumda yeni geldiğini söyleyen bir kaç firmayla karşılaştım manidar yani :) kolay gelsin
-
Alıntı:
MUHTEŞEM26 Nickli Üyeden Alıntı
oltay.com.tr ofroad jant sayfasına girerseniz sanırım aradığınız gibi jant var tercih size kalmış ben ararken de bana mart başında geleceğini söylemişlerdi ama sonra aradığımda koyteynerden çıkmadı dediler fakat piyasada sorduğumda yeni geldiğini söyleyen bir kaç firmayla karşılaştım manidar yani :) kolay gelsin
..............beyle bir iki kere yerine giderek görüştüm.
5x127 olan siyah jantı zaten kendisinden bekliyorumda ben heryerde bulunamıyor ve siyah
ve yuvarlak delikli olanını bulamıyorum diye hayıflanıyorum.
aslında sanırım bunları getiren ............ diye bir firma o dağıtıyor gibime geliyor türkiyede.
Bu forumdan birisi tavsiye etmişti sitesine bakın diye. o siteyi incelediğimde toptancı sitesi gibi bir hali vardı sitenin
ne detaylı teknik ölcü var nede fiyat. yani tükkancılar için anladığım :)
-
..................... sitesinde aradığınız para delikli siyah jant mevcut gözüküyor kasımpaşa beyoğlu istanbul da bir göz atın derim illa para delikli diyorsanız yalnız fiyat konusunda hiç esnemiyorlar gibi yeni geldi gözüküyor kolay gelsin tanıdık biri varsa iyi olur bence
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
PDW 8014 modeli
pardon sizin ölçü 5x127 diydi değilmi yanlış oldu
-
krom olarak varmış
GT 997 modeli
-
Evet orayıda biliyorum fiyat olarak esnemediklerini de biliyorum bir tanıdık var onun vasıtasıyla soracagım ama herhalde 600-700 TL fark olacaktır diye düşünüyorum oda pek işime gelmez :)
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
600-700 değilde 400 fark varmış
-
4 tane lastik aldim... 2 sene lastik konusmam....
-
Alıntı:
Marduk Nickli Üyeden Alıntı
4 tane lastik aldim... 2 sene lastik konusmam....
niye ? bir takım lastiği anca 2 sene mi kullanıyorsun ? :)
-
İki seneden sonra yenileriz 😄
-
Alıntı:
İki seneden sonra yenileriz í ½í¸„
Şu lastiklerin nasıl bir şey olduğunu görseydik diyorum... :)
-
-
-
Ahooooo......! Güzel desen...! :)
-
Malatesta Kamel remould (kaplama) lastik italyan malı...ebat 31,5 civari
-
Alıntı:
Malatesta Kamel remould (kaplama) lastik italyan malı...ebat 31,5 civari
Oooo hayırlı olsun Salih Abi, güle güle bin:) ama bi ZJ hayranlığı seziyorum, benim jantlardan yapmışın:)
-
Zj hayranlığım hiç olmadı...16inç jant lazim olunca bunları taktım :)
-
Alıntı:
Zj hayranlığım hiç olmadı...16inç jant lazim olunca bunları taktım :)
ZJ herşeye çözüm bu dünyada, onsuz bir hayat olmaz işte görüyorsun:) Seviyorum seni abicim, hayırlı olsun tekrar, nefis olmuş
-