Yazdırılabilir Görünüm
-
Alıntı:
ahimrek Nickli Üyeden Alıntı
Ben tozlu paylaşılınca.... Başkan da özendi....☺ Bunu bende yapmak istiyorum da ne dense bi korku var.... [emoji23]
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uzun zamandır depo fullenmediyse korkunda haklı çıkabilirsin. Şamandıra ve bağlantılı contaları kontrol etmeden fulleme bence. Eşimin arabasını aldığımda yaşadım bunu, aşağıya akıvermişti benzin :)
-
En az 400 dur :)) hayirli olsun baskanim 5.9 bir haftada icer onu :)
-
Arkadas petrol dunyadaki en dusuk fiyatli gunlerini yasiyor..memleketimize bak..Bu nasil fiyat koca koca adamlar herkesin isi var gucu var..depo nun full olmasinin geyigini yapiyoruz..yaziklar olsun boyle vergilendirmeye
-
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
Zenginlik böyle birşey olsa gerek 😀
SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Alıntı:
İyi yaptın da...rölantin düşük:) doğru yerde değil!
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Alıntı:
soylu Nickli Üyeden Alıntı
Başkanım bari tozunu alsaydın gösterge panelinin (:
geçen pazar yarışı seyretmeye gittim 3. yol inşaatının kamyonları falan yol toz içindeydi camlar açık içeri aldık mecbur
-
Alıntı:
soylu Nickli Üyeden Alıntı
Ne kadara doldu acaba depo.
litresi 4.15 den 75 litre aldım 310 tl ye doldu işte..
-
Alıntı:
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı
İyi yaptın da...rölantin düşük:) doğru yerde değil!
500 rpm normal işte...araç viteste olabilir hatırlamıyorum şimdi
-
Alıntı:
06kd941 Nickli Üyeden Alıntı
En az 400 dur :)) hayirli olsun baskanim 5.9 bir haftada icer onu :)
yok bu geleceğe yatırım altın gibi saklayacağım :) lpg candır
-
Alıntı:
FuatD Nickli Üyeden Alıntı
Uzun zamandır depo fullenmediyse korkunda haklı çıkabilirsin. Şamandıra ve bağlantılı contaları kontrol etmeden fulleme bence. Eşimin arabasını aldığımda yaşadım bunu, aşağıya akıvermişti benzin :)
uzun zamandır yarım depoyu geçmedi desem yeridir...
-
Alıntı:
500 rpm normal işte...araç viteste olabilir hatırlamıyorum şimdi
500 olmaz:) bi dikkat ediver ona 600-900 arası olacak! Baktın 500'ü geçmiyor o zaman gaz kelebeğiyle başlicaz işe:)
-
Alıntı:
500 olmaz:) bi dikkat ediver ona 600-900 arası olacak! Baktın 500'ü geçmiyor o zaman gaz kelebeğiyle başlicaz işe:)
gaz gelebeğini yeni söktüm temizledim daha pırıl pırıl oldu
-
Alıntı:
uzun zamandır yarım depoyu geçmedi desem yeridir...
Şanslıymışsın o zaman :) benim dediğim uzun zaman 4-5 sene ama :)
-
Alıntı:
Haha:) Buji ve buji kabloları?
-
Alıntı:
Darısı bizimkinin başına.Güle güle kullan
-
Alıntı:
Haha:) Buji ve buji kabloları?
deme onlara bakmadım hiç daha ....ama 0-100 = 7 saniye onu biliyorum :)
-
Mert bu 7 saniye olayını hiç denedinmi.
-
Ben denedim gidiyor beygir:)
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
-
Alıntı:
y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı
Mert bu 7 saniye olayını hiç denedinmi.
tabiki .....:)
-
Alıntı:
Ben denedim gidiyor beygir
Ne ala kaç yaşında ama hala ilk günkü performansı verebiliyor
Bu durumda buji kablo hiç dokunma dursun şimdilik
-
Bugün koltuklara ve ön konsola PARAFİN bakımı yaptım,sonuç harikulade.
-
Alıntı:
eay Nickli Üyeden Alıntı
Arkadas petrol dunyadaki en dusuk fiyatli gunlerini yasiyor..memleketimize bak..Bu nasil fiyat koca koca adamlar herkesin isi var gucu var..depo nun full olmasinin geyigini yapiyoruz..yaziklar olsun boyle vergilendirmeye
Katılıyorum... gerçekten düşündürücü...
56 Yaşındayım..., ben 25-30 yaşlarındayken " ne kadar yakıyor ?!? " diye bir soru yoktu , bilinmezdi. Eğer böyle bir soruyu birine sorsanız ne demek istediğinizi anlamakta ilk anda güçlük çekerdi. Benzin biterse gider doldururdun, Öyle yok "50 TL' lik yok 100 TL' lik doldur " diye bir şey yoktu. Benzin biterse doldurulurdu. İşte bu nedenle İstanbul'un başlıca sayfiye yerlerinden olan Kumburgaz sahilinde yazlık sitelerin yalıların önünde tekneden vaz geçtik sandal bağlayabilecek yer olmazdı. Çünkü benzin fiyatı diye bir kavram hayatımızda yoktu. Sanıyorum biz bu konuda şanslı bir dönemde yaşadık....
-
Alıntı:
56 Yaşındayım.
Abicim Ciddimisin 56 yaşındamısın .:confused:
-
Hayat size guzeldi 50 li yaslardakilere sesleniyorum :) bizim zamanimizda yok is bul yok araba al yok evlen bu sefer evin gecimi evdekilere bakabilmrk icin arabayimi satsam acaba diye dusun benzinliyse lpg mi taktir diye dusun zor abicim zor 90 dan sonraki nesilin isi epey zor 26 yasindayim saclarima aklar dustu bu genc yasimda :)))
Bu arada not; benzin 2002 de 1.98 mis :)
-
2002 yılında benzin 1.98 tl dolar 1.44 tl 1,37 USD yani 3.90 tl çok birşey degismemis
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Alıntı:
Ahahah aklıma bişi geliyo ama şimdi söylesem mi ? Rolanti motorunu ellme demişmiydik hatta yeni siparişi ver demiştim
-
Alıntı:
GC2013 Nickli Üyeden Alıntı
Ben denedim gidiyor beygir:)
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NeymiÅŸ o yedi (7) saniye yav [emoji780]
-
Alıntı:
Kadir Nickli Üyeden Alıntı
Ahahah aklıma bişi geliyo ama şimdi söylesem mi ? Rolanti motorunu ellme demişmiydik hatta yeni siparişi ver demiştim
Arkadaşlar rölantide titreme ve vuruntulu çalışma sözkonusu değilse ibrenin konumunun çok bir önemi yok.
" Başkan obd cihazın varsa bi kontrol et 700-850 arası çalışıyorsa gayet düzgün bir rolanti" başka ay ara ihtiyaç yoktur
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
merhaba.bugün.direksiyon.elden.geçti.tam.anlamı yla.difransiyel.yaÄŸlandı.arka.cam.bagaj.amartisà ¶rleri.deÄŸiÅŸti.dodik.ve.snorkel.takıldıldı.ÅŸ afta.sorun.vardı.tamir.oldu.vinç.sarıldı.kanca .takıldı.motor.kulakları.deÄŸiÅŸti.motor.bakım ı.yapıldı.yaÄŸ.filtre.vs.yarın.becerebilirsem. fotoÄŸraf.paylaÅŸmayı...iyi.geceler.dilerim..
-
Alıntı:
roalex Nickli Üyeden Alıntı
merhaba.bugün.direksiyon.elden.geçti.tam.anlamı yla.difransiyel.yaÄŸlandı.arka.cam.bagaj.amartisà ¶rleri.deÄŸiÅŸti.dodik.ve.snorkel.takıldıldı.ÅŸ afta.sorun.vardı.tamir.oldu.vinç.sarıldı.kanca .takıldı.motor.kulakları.deÄŸiÅŸti.motor.bakım ı.yapıldı.yaÄŸ.filtre.vs.yarın.becerebilirsem. fotoÄŸraf.paylaÅŸmayı...iyi.geceler.dilerim..
ve, "Para bitti, pazar günü gelemiyorum..." http://i394.photobucket.com/albums/p.../happy0005.gif
-
Alıntı:
Beatrix Nickli Üyeden Alıntı
:D:D:D.günaydın.ergun.abi.çok.doğru.tespit.;)a bi.daha.önce.belirttiğim.durum.olmasa.kızıma.s özüm.yani.konu.açıldığı.günden.beri.hazır lıklara.başlamıştım.:cool:
-
bugün.aracımın.tavan.spetini.ve.tavan.çıtası nı.mat.siyaha.boyayacağım.(bu.konuda.tavsiyesi. olan.varmı?.dikkat.etmem.gereken.konular.arabayı .komple.siyaha.boyamak.dışında.nelerdir.:))
-
Alıntı:
roalex Nickli Üyeden Alıntı
bugün.aracımın.tavan.spetini.ve.tavan.çıtası nı.mat.siyaha.boyayacağım.(bu.konuda.tavsiyesi. olan.varmı?.dikkat.etmem.gereken.konular.arabayı .komple.siyaha.boyamak.dışında.nelerdir.:))
Bu konunun 1.sayfasına bakarsanız daha önce Mert abinin yaptığı boyama işleminin fotoğrafları mevcut. Fikir edinebilirsiniz.
-
https://vimeo.com/161275033
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Alıntı:
Ne güzel bir görüntü :) keşke benimde olsa.. :(
-
Alıntı:
ycankes Nickli Üyeden Alıntı
Bu konunun 1.sayfasına bakarsanız daha önce Mert abinin yaptığı boyama işleminin fotoğrafları mevcut. Fikir edinebilirsiniz.
teşekkür.ederim.yavuz.bey.
-
-
Temizlik her zaman iyidir ,güle güle kirlet.
-
Alıntı:
y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı
Temizlik her zaman iyidir ,güle güle kirlet.
Eyvallah abi:) Kirletmicem artık yağmurda bile kullanmak yok:)
-
Benim bu konuya bakis acim degisti. Arac 2 aydir camur icinde ve bu hali cok hosuma gidiyor.