Yazdırılabilir Görünüm
-
-
Alıntı:
BER-ŞAH Nickli Üyeden Alıntı
Kadir bey hoÅŸgeldiniz.
HoÅŸbuldum Abdullah bey.
-
-
Alıntı:
Kadir Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar,
İsmim : Kadir
MesleÄŸim : Web Developer
Aracım : 98 Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 Avp Versiyon
Uzun yıllardır aklımda off-road vardı ancak hem zaman hemde imkanlar dahilinde bu günlere kısmet oldu aranıza katılmak.
Aracımı alalı henüz 8 gün oldu araç standart ve ufak tefek sorunları var vakit buldukça toparlıyorum ve sizlerden edindiğim bilgiler dahilinde aracımın donanımlarını zaman içerisinde güçlendireceğim...
Saygılarımla
Kadir DABAN
kadir hoşgeldin yapmayı planladığın şeyler neler ne kadar süre içinde yapacaksın sıralama yapalım istersen. istanbuldamısın hangi şehirdesin.
-
Kadir hosgeldin hayirli ugurlu olsun, kazasiz belasiz insallah...ZJ'lerimiz candir:)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Kadir bey hoşgeldiniz aramıza
-
HoÅŸgeldiniz Kadir Bey, hayirli olsun araciniz
Tap tapa tapa tap... Tap tap
-
Herkese çok teşekkür ederim cümleten hoşbuldum....
-
Merhabalar, ben Murat. İstanbuldayım ve wj ile yaşıyorum. Dahaa önceden enduro ve cross motorlara biniyordum 4 tekerlekte henüz yeniyim.
-
Hoşgeldiniz Murat Bey, umarım 4 tekerlekten memnun kalırsınız.
-
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
kadir hoşgeldin yapmayı planladığın şeyler neler ne kadar süre içinde yapacaksın sıralama yapalım istersen. istanbuldamısın hangi şehirdesin.
Yeni gördüm mesajınızı pardon.
Evet istanbul Bahçelievler deyim açıkçası henüz bir plan yapmadım öncelikle aracın genel durumu üstünde duruyorum zaman buldukça ufak tefek şeyler yapıyorum musait zamanda servise girmem lazım öncelikle:)
Hard offroad yapmayı düşünüyorum şimdilik genel amaç gezi ve keşif düşüncesindeyim.
Değerli önerilerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum....
-
Alıntı:
Hoşgeldiniz Murat Bey, umarım 4 tekerlekten memnun kalırsınız.
Umutluyum :)
-
Hoşgeldiniz.. Bizim sizden,sizin bizden öğreneceğimiz çok şey olacaktır mutlaka... Ayrıca sitemizin motosiklet bölümünü de haraketlendirmek için çalışmalarımız olacak ileri dönemlerde... Yardımınız esirgemezseniz seviniriz... Keyifli paylaşımlar dilerim
-
Alıntı:
maviyedogru Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar, ben Murat. İstanbuldayım ve wj ile yaşıyorum. Dahaa önceden enduro ve cross motorlara biniyordum 4 tekerlekte henüz yeniyim.
HoÅŸgeldin 4 tekerlek kesinlikle daha guvenli rollcage ile cok daha guvenli hale de gelebilir ...motorun yeri baska tabi ...
-
Alıntı:
Yeni gördüm mesajınızı pardon.
Evet istanbul Bahçelievler deyim açıkçası henüz bir plan yapmadım öncelikle aracın genel durumu üstünde duruyorum zaman buldukça ufak tefek şeyler yapıyorum musait zamanda servise girmem lazım öncelikle:)
Hard offroad yapmayı düşünüyorum şimdilik genel amaç gezi ve keşif düşüncesindeyim.
Değerli önerilerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum....
Bende bahcelievlerdeyim kadir gezi enguzeli
-
Alıntı:
HoÅŸgeldin 4 tekerlek kesinlikle daha guvenli rollcage ile cok daha guvenli hale de gelebilir ...motorun yeri baska tabi ...
evet motor bambaşka ancak bir süre ara veriyorum :)
-
Alıntı:
Bende bahcelievlerdeyim kadir gezi enguzeli
Harika, müsait zamanında tanışmak isterim abi...
-
Alıntı:
Harika, müsait zamanında tanışmak isterim abi...
neresindesin
-
Alıntı:
neresindesin
Medicana hast. tarafındayim
-
Alıntı:
Medicana hast. tarafındayim
Ben de medicana karsisindayim :)
-
Alıntı:
Ben de medicana karsisindayim :)
Harika o zaman :))
Sanırım ışıkların orda ki arada görünen siyah inci sizin ?
-
Alıntı:
Harika o zaman :))
Sanırım ışıkların orda ki arada görünen siyah inci sizin ?
siyah olduÄŸu doÄŸru da inci deÄŸil karabela :)
-
Alıntı:
siyah olduÄŸu doÄŸru da inci deÄŸil karabela :)
:)) maalesef arada üzüyorlar.
Aracı yakalarsam dikilirim başına :p
-
Alıntı:
maviyedogru Nickli Üyeden Alıntı
Murat Bey hoÅŸgeldiniz.
-
-
Yeni gelen arkadaÅŸlara hoÅŸgeldiniz diyorum doÄŸru yerdesiniz
-
hoş geldiniz jeffy ..kendinizi tanıtırmısınız...
-
Alıntı:
Jeffy Nickli Üyeden Alıntı
Herkeze selamlar :)
jeffy hoşgeldin...biraz kendinden bahsedermisin...neler yaparsın bizi nasıl buldun vs...iyi eğlenceler dilerim.
-
Herkese selamlar,72 Ankara doğumluyum..Ankara plakalı bir zj m var...yaklaşık 1,5 yıldır İstanbul/Maltepe li oldum..İstanbul a geldikten sonra ilk iş makinamı araziye uyumlu hale getirmek oldu...getirdim garajda yatıyor:)
Bu arada nick im kocaman harflerden oluşuyor, bunu nasıl büyük küçük harf e çeviririz bilemedim:)?
-
Alıntı:
WRANGLE Nickli Üyeden Alıntı
Herkese selamlar,72 Ankara doğumluyum..Ankara plakalı bir zj m var...yaklaşık 1,5 yıldır İstanbul/Maltepe li oldum..İstanbul a geldikten sonra ilk iş makinamı araziye uyumlu hale getirmek oldu...getirdim garajda yatıyor:)
Bu arada nick im kocaman harflerden oluşuyor, bunu nasıl büyük küçük harf e çeviririz bilemedim:)?
tarık hoşgeldin abi...harfleri hallederiz..nerelerdeydin...
-
Sağol Mert cim hoş bulduk ,hepimiz de olduğu gibi yoğun iş hayatı vs...1,5 sene oldu İstanbul ama vaktimin çoğu özellikle hafta içi ülkenin diğer şehirlerinde geçiyor:)...şu an Samsun dayım kısmetse 20:10 iStanbul a dönüş:)...
-
-
Hoşbulduk Salih Abi,29 Ekim de Kayışdağında karşılaşmıştık:)görüşmek üzere
-
Alıntı:
Hoşbulduk Salih Abi,29 Ekim de Kayışdağında karşılaşmıştık:)görüşmek üzere
Tarık, yakın plan avatar resmini bekliyoruz... :)
-
Ok...ilk gün yüklemeye çalıştım olmadı hata verdi. ..bir resim yukleycegim. .:)
-
Alıntı:
Tarık Bey hoşgeldiniz.
-
Merhaba ben recep ist/pendik
mesleğim end.elektronik bende 97 model zj kullanıcısıyım (daha çok yeni)
zj hakkında bilgi ararken geze-gen.com u buldum ve faydalandım. hepinize çok teşekkür ediyorum yazdıklarınızdan gerçekten faydalandım.
-
Hoş geldin recep kardeş bu arada forumdaki paylaşımların işinize yaramasına sevindim.
-
Recep hosgeldin. En cok habgi konusan faydalandin kronik problem mi ne var.zj de...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-