Yazdırılabilir Görünüm
-
-
Alıntı:
Maverick Nickli Üyeden Alıntı
Aracın içine mi giriyor peki abi? Nasıl çözecem bunu beni bi arayıp anlat da yapayım.
Ya ben hatırlıyorum öyle bir şey. Konu neredeydi bir okusam? Bujilere baktırdım şu an benimkiler iyiymiş gerek yok dedi usta. 20.000 km olmuştu takalı.
Ama Serkan Abi almak istiyor buji.
Manifold sokulecek tamir edilecek, contalari degisecek vs... 300 liralik is...sabret gel istanbula yaptirim
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Alıntı:
Araç ışıklarda durduğunda gaz kaçağı ve yoğun kokuyu hala çözemedim. Nereye götürsem bulamıyor.
Ayrıca depo boşalıp yeni gaz alında 10 km kadar yol boyunca gaza biraz fazla yüklenince ya da rampa çıkarken benzine atıp duruyor.
Ciddi diyorum çıkartacam atacam şu LPG sistemini.
ben hep doldurup ölçüyorum 90 tl ye 150 km civarı yapıyorum. Enjektörlerin tesisatında sıkıntı vardı, yapıldı ama hala çok yakıyor. Gerçi bilgisayarda da 30 lt/100 km gösteriyor. Termik arızalı, araç hep soğuk çalışıyor dolayısıyla yakıt fazla yakıyor ama termik değiştikten sonra ne kadar fark eder bilemedim.
Eklemeyi unuttum;
90 tl gaz + 30 tl civarı benzinle 150 km yapıyorum. belki benzin daha fazla bile olabilir.
-
Atiker gold serisi enjektörleri kırmızı valtek yaptıktan sonraki şehiriçi yakışım Opet euroaygaz la km de 0,48 krş.. Lpg litresi 2,38Tl...
Tabi bu hesapta en büyük etken kalkışlarda gaza biraz fazla dokunmamdan dolayı.. Eger onu engelleyebilirsem dahada az yakacagıma eminim :)
Xperia Z
-
Alıntı:
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı
Manifold sokulecek tamir edilecek, contalari degisecek vs... 300 liralik is...sabret gel istanbula yaptirim
Amortsiorle beraber ona da baktıralım dicem ama gaz kacagı onemli abi.
Bekeltmesem daha iyi.
Alıntı:
mossin nagant Nickli Üyeden Alıntı
Okudum. Hatırladım. Hocam ateş su toprak v8 . Kafasını karıştırmayalım aracın :)
Alıntı:
aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı
ben hep doldurup ölçüyorum 90 tl ye 150 km civarı yapıyorum. Enjektörlerin tesisatında sıkıntı vardı, yapıldı ama hala çok yakıyor. Gerçi bilgisayarda da 30 lt/100 km gösteriyor. Termik arızalı, araç hep soğuk çalışıyor dolayısıyla yakıt fazla yakıyor ama termik değiştikten sonra ne kadar fark eder bilemedim.
Eklemeyi unuttum;
90 tl gaz + 30 tl civarı benzinle 150 km yapıyorum. belki benzin daha fazla bile olabilir.
Hocam çok yakıyorsun. Yazık günah. Hallet o işi.
-
[QUOTE=Maverick;19083]Amortsiorle beraber ona da baktıralım dicem ama gaz kacagı onemli abi.
Bekeltmesem daha iyi.
Olum gaz kacagin yok:) manifold contalarin kacirdigi icin koku yapiyor hafif sadece, disariya degil sadece sana kokar o:)
-
[QUOTE=mjz66;19093]
Alıntı:
Amortsiorle beraber ona da baktıralım dicem ama gaz kacagı onemli abi.
Bekeltmesem daha iyi.
Olum gaz kacagin yok:) manifold contalarin kacirdigi icin koku yapiyor hafif sadece, disariya degil sadece sana kokar o:)
Peki sana şöyle söyleyim Levent Abi;
Geçen nöbetteyim iki asker geldi "Komutanım aracınız gaz kokuyor yanında sigara içiyoruz" dedi. Ben de "Lan manyaklar kokuyorsa neden yanında içiyorsunuz?" dedim. :D
-
[QUOTE=Maverick;19099]
Alıntı:
Peki sana şöyle söyleyim Levent Abi;
Geçen nöbetteyim iki asker geldi "Komutanım aracınız gaz kokuyor yanında sigara içiyoruz" dedi. Ben de "Lan manyaklar kokuyorsa neden yanında içiyorsunuz?" dedim. :D
Kac saat olmustu park edeli?
-
[QUOTE=mjz66;19100]
Alıntı:
Kac saat olmustu park edeli?
Bilmiyorum ki abi valla. Hiç dikkat etmedim.
-
[QUOTE=Maverick;19102]
Alıntı:
iyide burak sen bu koku mevzusunu söylemiştin daha evvelden (en az 3 ay önce)
ihmal etme
-
[QUOTE=Maverick;19102]
Alıntı:
Motor soguyana kadar yapar, contalar sizdirir geri cekilen gazin kokusunu, yazin daha da ortaya cikar...Bi bak bakalim yine de bilemedim, yok mu koca izmirde iyi bir gazci?!
-
satsana arabayı :D
kurtul :D