bencede satma mert kardeşim...sen dağ bayır dolaşıyorsun yineliyorum minnak şehir içi dolaşacak bir araba al 2. olarak 5,9 ada keyif zamanı bin bütün sıkıntıların biter.......
Yazdırılabilir Görünüm
Evet arkadaşlar atf 220 yağım geldi, ekledim direksiyon pompasında yağ eksiltme sorunum var bunu düzeltmek için birşeyler planlamam lazım:) yağ çok azalmış demekki artık metal sesi geliyordu şuan inanılmaz hafifledi direksiyon :)
Direksiyon amortisörü ve direksiyon kutusu keçesi 3-4 ay önce değişti bizimde.Yağ kaçağı vardı artık yok.Direksiyon amortisörüde patlakmış galiba değişince direksiyon tepkileride çok değişti.Boşluk sıfır.Ama direksiyon sertleşti eskiye göre.
Merhaba, 96 model 5.2 ZJ sahibiyim. "Coolant sensor bad" uyarısı bende de vardı. Ergun beyin bilgilendirmeleri sayesinde bugün baya söktüm etrafı. Elim de yatkındır, sökmüşken çalışmayan ampuller, kirli ekranlar hepsini elden geçirdim. Yalnız tecrübelerinize dayanarak sormak istediğim bir kaç şey var.
İlki aşağıdaki 1 numara olarak işaretlediğim soket boşta duruyor fonksiyonu nedir? 2 numara olarak işaretlediğim 3'e ayrılan kablo demetinden çıkıyor. Hava filtre kutusunun hemen arkasında.Eklenti 1864
Dostum o mesaji bende aliyordum genel olarak kronik bir durum kanaati yaygin. Ancak ben inatla sorunun sensörden kaynakli olduğunu dusunerek hemen sarj dinamosu arksasinda bulunan sensoru degistirdim artik sorun kalmadi uzun bir zamandir o uyari artik belirmiyor
Sozkonusu sensor budurEklenti 1865